вівторок , 30.04.2024

Нітрилові рукавички: як обрати та де купити

Сьогодні без одноразових рукавичок важко уявити своє життя. Вони широко використовуються не лише в професійних сферах – до прикладу, медицині, але й повсякденному житті.

Саме тому слід знати, як обрати та де купити нітрилові рукавички. Про це ми і поговоримо.

Як обрати одноразові рукавички

Одноразові рукавички теж потребують правильного підбору, інакше їхнє використання стане просто неможливим. Загалом, перед покупкою такого засобу захисту для шкіри слід звертати увагу на наступні фактори:

  1. Розмір. Як і всі класичні рукавиці, одноразові діляться на стандартні розміри – S, M, L. Також можливі більші розміри чи універсальні. Останні підходять усім, проте з тендітної руки можуть злітати, що стане дискомфортним при постійному використанні.
  2. Клас захисту. Його присвоюють всім рукавичкам, які можуть витримувати певні хімічні сполуки/елементи. Клас захисту зазначається на упаковці!
  3. Матеріал. Одноразові, або як їх ще називають – медичні, рукавички виготовляють з латексу, вінілу, нітрилу та поліетилену. Кожен матеріал має свої характеристики та межу стійкості до впливу різних фізичних та хімічних факторів.
  4. Умови експлуатації. Для повсякденного вжитку – миття посуду, ванної тощо – можна використовувати найпростіші рукавички (за умови відсутності взаємодії з особливо агресивними хімікатами). Професійна діяльність має свої стандарти та вимоги, нехтування якими може призвести до негативних наслідків – опіків тощо.

Важливо: всі одноразові рукавички мають часове обмеження в використанні. Якщо цим нехтувати, можуть виникнути запрілості, висипання та інша алергічна реакція.

Де купити одноразові рукавички

Нітрилові рукавички купити можна не лише в аптеці чи профільному магазині, але й у супермаркеті чи інтернеті. Так, на допомогу вам прийде інтернет-магазин «Твій продукт».

Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент якісних товарів.
  2. Зручний пошук на сайті.
  3. Приємні ціни – як при оптових закупках.
  4. Велика програма лояльності для постійних та нових клієнтів.
  5. Зручні способи для оплати.
  6. Швидка доставка – до п’яти діб, залежно від обраного міста.
  7. Можливі обмін та повернення.

Як бачимо, сьогодні одноразові рукавички – це зручність та безпека навіть в домашніх умовах. Купити їх можна буквально на кожному кроці, проте найкраще це робити в інтернет-магазині «Твій продукт». Тут на вас чекають великий асортимент товарів, хороша якість та приємні ціни.