вівторок , 30.04.2024

Групова аварія на Прикарпатті: у Коломийському районі зіткнулися чотири автомобілі

Дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автомобілів трапилася у четвер, 28 грудня, у Коломийському районі.

Між селами Глибока та Хлібичин зіткнулися автомобілі марки “BMW-318I”, “Toyota Venza”, “Volkswagen Caddy” та “Volkswagen Golf 3”.

Як з’ясували правоохоронці, 24-річний мешканець Коломийського району, керуючи автомобілем марки «BMW-318I», рухаючись автодорогою сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» в напрямку смт. Отинія, Коломийського району, на заокругленій ділянці дороги, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із легковиком «Toyota Venza», під керуванням 26-річного коломиянина.

В результаті цього зіткнення сталося ще одне. Позаду автомобіля «Toyota Venza» рухався автомобіль марки «Volkswagen Caddy», водій якого з метою уникнення зіткнення із вказаними автомобілями, застосував екстрене гальмування через що в нього в’їхав автомобіль марки «Volkswagen Golf 3», під керуванням 47-річного мешканця.

В результаті аварії водій автомобіля «BMW-318I» та його пасажир отримали тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, струс головного мозку, забійні рани голови та інших частин тіла.