четвер , 02.05.2024

У Яблуниці поховали фельдшерку, яка загинула під час повені

Жінка загинула 21 червня, коли поверталася з роботи

Сьогодні у селі Яблуниця Верховинського району попрощалися із фельдшеркою Яблуницького підрозділу КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» і місцевої дитячої лікарні Галиною Скидан.

Жінка загинула 21 червня, коли поверталася з роботи. Разом із водієм швидкої допомоги його особистою машиною добиралися додому. Дорогу розмило, автівку знесло у річку Білий Черемош.

“Хороша жінка, дбайлива господиня, віддана своїй роботі працівниця дитячої лікарні та швидкої допомоги. Чудовий спеціаліст, вона за тридцять років врятувала не одне життя. А через негоду та зруйновану дорогу машина зірвалася в річку Білий Черемош. І хоч Галина кричала, благала про допомогу, через велику воду ніхто не зміг їх врятувати”, – написала на своїй сторінці у фейсбуці мешканка Верховинського району Ніна Димидюк.

За повідомленням управління ДСНС в області, до порятунку були залучені працівники Верховинського пошуково-рятувального відділення УДСНС та місцеві мешканці, пише Голос України.

Витягнули тіло загиблої з річки аж через дванадцять годин, 22 червня.

Спочатку машину ще було помітно серед бурхливих потоків, опісля її накрило водою.

Тіло чоловіка досі не знайшли. Шанси мінімальні, враховуючи швидкість течії та сильне замулення.

У Верховинському районі через повінь досі відрізаними від сполучення залишаються 14 населених пунктів.

Читайте також:

П’ятий день на Прикарпатті розшукують чоловіка, якого в автівці знесло у Білий Черемош