п’ятниця , 18.10.2024

Навчання на ІТ-технології в Польщі: як обрати найкращий університет?

Навчання за кордоном користується все більшою популярністю серед української молоді.

Польща

Причин цьому декілька – насамперед це висока якість освіти, доступна вартість навчання та кращі перспективи подальшого працевлаштування.

Втім, у закордонній освіті є і свої “підводні камені”. Тому якщо Вас, наприклад, цікавить навчання на ІТ технології в Польщі, тоді за консультативною допомогою варто звернутися до освітнього центру “Білий орел”.

Професія програміста зараз є затребуваною на ринку праці та добре оплачуваною. Відтак, багато навчальних закладів готують відповідних спеціалістів і розібратися у потоці численних пропозицій доволі складно. А особливо складно, коли мова йде про іншу країну.

Фахівці центру “Білий орел” допоможуть своїм клієнтам обрати найкращий університет, який відповідатиме вимогам та фінансовим можливостям кожного абітурієнта.

Чому варто співпрацювати з освітнім центром “Білий орел”

Польський освітній центр “Білий орел” надає консультативну допомогу українським випускникам, а також здійснює повний супровід абітурієнта – від підбору навчального закладу і аж до вступу. У пакет послуг також включається підготовка пакету документів, апостилізація, реєстрація кабінету абітурієнта, комунікація з навчальним закладом тощо.

Переваги співпраці з освітнім центром “Білий орел”:
1. Гарантія вступу та гарантія якості вступу. Понад 55% абітурієнтів, які є клієнтами центру, поступають у державні університети Польщі.
2. Великий вибір для вступу – освітній центр пропонує своїм абітурієнтам на вибір 92 університети і понад 400 спеціальностей.
3. Справедливі ціни. Центр пропонує лише необхідні послуги, тож ні за що зайве не доведеться платити.
4. Комплексний підхід. У випадку необхідності у центрі також можна пройти курси з польської мови.

Який навчальний заклад обрати – державний чи приватний?

Для українських громадян у Польщі відкриті двері як приватних, так і державних навчальних закладів. Тож постає питання: а який університет обрати?

Напевно, що державний таки краще. Причин цьому кілька – насамперед слід зауважити, що у державних навчальних закладів зазвичай рейтинги трохи вищі та й вибір спеціальностей більший. Окрім того, у державних закладах вартість навчання нижча, ніж у приватних. Ще однією перевагою є більша можливість поселення у недорогі гуртожитки.

Але у державні університети важче поступити, ніж у приватні. Втім, якщо є така можливість, варто спробувати нею скористатися.

Освітній центр “Білий орел” під час підбору навчального закладу для свого клієнта завжди розглядає насамперед варіанти з державними навчальними закладами.