понеділок , 30.09.2024

В Івано-Франківську затримали зловмисника, який стріляв у 21-річного чоловіка

Фігурант вдарив потерпілого, а опісля двічі вистрілив у нього з травматичного пістолета. Далеко втекти зловмиснику не вдалося.

Фігуранта виявив екіпаж патрульної поліції на одній із вулиць міста за лічені хвилини після скоєння порушення

Його оперативно затримали. Слідчі уже оголосили про підозру.

Повідомлення про кримінальне правопорушення на «102» надійшло пізно вночі. На місце одразу було скеровано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського РУП.

Поліцейські встановили, що відбувся конфлікт між 21-річними молодиками. Фігурант, мешканець Івано-Франківська, спершу ударив уродженця Харківщини травматичним пістолетом, а опісля здійснив два постріли в голову та живіт потерпілого. З місця події зловмисник втік.

21-річного потерпілого госпіталізували до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Медики діагностували тілесні ушкодження: забійні рани в лобній та скроневій ділянці, рани передньої черевної стінки внаслідок пострілу травматичною зброєю тощо.

Поліцейські провели ретельний огляд місця події. Вилучили змиви, патрон та інші речові докази.

Фігуранта виявив екіпаж патрульної поліції на одній із вулиць міста за лічені хвилини після скоєння кримінального правопорушення. При собі молодик мав травматичний пістолет «ФОРТ – 17» та одну із відстріляних гільз. Зброю поліцейські вилучили. Фігурант раніше не судимий. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі уже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Суд невдовзі обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також –
10 тисяч доларів за перетин кордону: житель Коломиї на мотоциклі перевозив ухилянтів