четвер , 19.09.2024

Співачка Ann in Black презентує хіт, на який дуже чекали слухачі

Співачка, яка підкорює аудиторію своїми вірусними треками, Ann in Black повертається з новим вибуховим синглом “Осінь здивуй мене”.

Ann in Black

Короткий шматочок пісні вже наробив шуму в Instagram виконавиці. Відео з ним зібрало вже близько 900 тисяч переглядів. А в TikTok під цей звук користувачі зняли більше 4 тисяч відео за тиждень. У коментарях слухачі активно обговорюють новинку:

  • “Не можу зупинитись, слухаю цей шедевр!”
  • “Хочу після перемоги танцювати під неї в клубі!”
  • “То є … геніально!! Переслуховую незрозуміло який раз”
  • “Мега хіт!!!!”

Рядки пісні передають настрій розгубленості та виснаження після непростого літа: робота, стосунки, депресія й пошук балансу. Проте головна героїня не ламається під тягарем цих емоцій, а навпаки, вривається в осінь. Вона готова до нових викликів і несподіванок.

Трек створює іронічний і дещо зухвалий портрет сучасної жінки, яка попри все, не здається. Вона трохи втомлена, трохи сумна, але повна рішучості йти вперед.

“Я провела опитування в своєму Instagram і запитала своїх підписників, які теми їм близькі та про що вони хотіли б почути в моїх піснях. Багато відповідей стосувалися втоми, виснаження та перебування на межі. Я вирішила передати цей настрій у своїй пісні, щоб підтримати цих людей», – коментує Ann in Black

Дивитись кліп за посиланням – Ann in Black – Ociнь здивуй мене

Читайте також –
“Ендорфін”: YAKTAK дивує слухачів новою піснею та кліпом