неділя , 08.09.2024

Системи управління документами: веб-сервіс СОТА

Система управління документами, запропонована https://stcentr.com.ua/sota/, є актуальним рішенням для компаній та установ, яким потрібно обробляти велику кількість паперових документів.

Завдяки цим системам можна побудувати професійний цифровий архів і ефективно керувати документами. Також цей сервіс чудово підійде для ФОПів.

Система документообігу СОТА: зручно і просто

Системи управління документами використовуються незалежно від виду діяльності, кожен тип підприємства потребує ефективного документообігу, особливо їх обіг в структурі підприємства. Оброблені документи тісно пов’язані з установленими процедурами та вимагають перевірки, аналізу та затвердження багатьма співробітниками на різних рівнях прийняття рішень в організаційних структурах компанії.

Для того, щоб отримати професійну та необслуговувану систему документообігу СОТА, не потрібно встановлювати відповідне програмне забезпечення. Достатньо мати лише доступ до Інтернету та ЕЦП (електронний цифровий підпис).

Оцифровані документи можна безпечно зберігати в цифровому архіві, що полегшить пошук і редагування документів.

Автоматизація бухобліку за допомогою “СТ-центр”

Компанія “СТ-центр” працює на ринку автоматизації бухгалтерського обліку ось уже чверть століття. Невід’ємним елементом у цій сфері є електронний документообіг на підприємстві. Велика та зростаюча кількість документів означає, що люди не можуть ефективно працювати без підтримки відповідної системи, і кожна установа прагне покращити результати своєї роботи. Одним з рішень є використання спеціальних програм, які оброблять весь процес автоматично.

Основні функції сервісу СОТА

Електронний документообіг стає все більш популярним способом правильної організації документів на підприємстві. Ці системи обробляють документи та архівують електронні файли, а також дозволяють створювати бібліотеку цифрових документів. Ця функція впорядковує документацію компанії та гарантує, що жоден важливий документ не буде втрачено, пошкоджено чи забруднено.Основні функції хмарного сервісу СОТА:
1. Звітність;
2. Електронний документообіг;
3. СОТА Каса – https://stcentr.com.ua/sota-kasa/

За допомогою сервісу СОТА ви можете подавати електронні звіти у контролюючі органи, здійснювати обмін документів із бізнес-партнерами, а також вести повний реєстр розрахункових операцій. Окрім зручності та простоті у користуванні важливою перевагою сервісу СОТА є його ціна. Вона доступна для ФОПів навіть з невисоким рівнем доходів та є оптимальним рішенням як для фізичних осіб, так і для підприємств.