п’ятниця , 18.10.2024

Японські міні трактори: де купити та в чому їхня перевага?

Компанія “Вест” спеціалізується на дистрибуції  мінітракторів та сільськогосподарської техніки з Японії.

міні трактор

В асортименті компанії японські міні трактора найпопулярніших брендів. Це трактори KUBOTA, YANMAR, ISEKI, MITSUBISHI, HINOMOTO та інші.

Маючи багаті контакти, знання та досвід, у магазині “Вест” пропонують своїм клієнтам міні-трактори найвищої якості, із дуже хорошими технічними характеристиками та за доступною ціною.

Малі трактори та їх можливості

Компанія продає тільки технічно перевірене обладнання та надає гарантії. Також здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування своїх клієнтів. Малі трактори, які доступні у продажу, цінуються представниками багатьох галузей завдяки широкому асортименту аксесуарів.

Міні-трактор, оснащений фронтальним навантажувачем, має практично необмежений спектр застосування, тому його часто купують будівельні та виробничі компанії або компанії, які торгують сипучими товарами.

Сфери використання міні тракторів

Для кого найбільше підходять малі трактори:

1. Фермерські господарства.
Малі трактори є ідеальним вибором для фермерських господарств. Завдяки своїм розмірам їх легко транспортувати і маневрувати на невеликих площах. Оснащені фрезою, вони дозволяють швидко і глибоко розпушувати ґрунт. Малі трактори працюють з широким спектром косарок, які можуть впоратися практично з будь-якими умовами, чого неможливо з самохідними косарками. Їх також можна використовувати для внесення добрив або обприскування, якщо вони обладнані розкидачем або розпилювачем. Міні-трактори незамінні в ефективній підготовці та догляді за посівами.

2. Муніципальні компанії.
Міні-трактор – це техніка, створена для установ, які займаються прибиранням у містах. Наприклад, комунальні трактори, оснащені снігоочисною машиною, відмінно підходять для прибирання снігу з тротуарів, парковок, майданчиків. Якщо до цього додати підмітально-прибиральну машину, трактор використовуватиметься більшу частину року, щоб утримувати ці поверхні в порядку. Трактор, оснащений мотокосою на стрілі, дозволить обкошувати узбіччя, канави та інші важкодоступні місця. Його також можна використовувати для стрижки живоплотів та інших міських зелених насаджень. Крім того, мінітрактори можуть бути додатково оснащені фронтальним навантажувачем, причепом або кабіною.

3. Садівники.
Садові трактори є перевіреним рішенням серед власників як великих, так і невеликих садів. Клієнти цінують японські міні-трактори за габарити, які дозволяють легко та швидко скошувати траву між деревами.4. Фізичні особиМіні-трактори можна використовувати для багатьох видів діяльності, що їх також часто купують приватні особи. Завдяки широкому асортименту аксесуарів і пристроїв трактори полегшують садово-городні, сільськогосподарські та городні роботи.

Допоміжне обладнання

У пропозиції магазину “Вест” представлені не тільки японські мінітрактори, а й великий вибір допоміжної техніки, наприклад, фронтальний навантажувач для мінітракторів, мотокоса для трактора, снігоочисник, фреза для мінітрактора, роторна косарка, кабіна з підігрівом, причіп, транспортний бокс, розкидач добрив, підмітальна машина, культиватор, подрібнювач, міні-екскаватор та багато іншого.