субота , 27.07.2024

“Затанцюй зі мною цей вальс”: 7TEEN’S присвятили новий трек українським випускникам

Молодіжний бенд 7TEEN’S презентує нову символічну відеороботу “Вальс”. Надихнувшись шкільними спогадами, учасники вирішили створити трек про перше кохання, яке у багатьох відбулося під мотиви весни випускних класів.

7TEEN’S

“Цю пісню ми хочемо присвятити усім українським випускникам. Кожен з нас зберігає в пам’яті теплі спогади зі школою. Це місце, де ти вперше зустрів друзів, робив помилки, падав і вставав, а також закохався. Випускники, закарбуйте ці моменти у своїй пам’яті, бо вони більше не повторяться”, – говорять 7TEEN’S.  

Відео: https://youtu.be/L4dfkJrjY98?si=Nqj2dcF7BK32XwRR

Самі учасники бенду не так давно самі були школярами. А єдина дівчинка у 7TEEN’S Яруся цьогоріч закінчує шкільну програму у форматі коледжу.

“Нам важливо підтримати своїх однолітків. Українські підлітки проживають непрості часи. Багато з них були вимушені покинути свої домівки через окупацію. Вони ніколи не відсвяткують останній дзвоник та випускний у стінах рідної школи. Проте ми хочемо цією піснею подарувати своє тепло. І, можливо, трек “Вальс” вони закарбують у своїй пам’яті”, – відверто зазначили 7TEEN’S.

Відеоробота на пісню “Вальс” була відзнята у Києві. Локаціями для зйомок стали Ботанічний сад ім. Фоміна, Санаторій “Хвиля”, Готель “Салют” та локації на лівому березі міста.

“Вальс” на стрімінгах: https://orcd.co/7teens_vals

Читайте також –
“NAHABNO”: haterappers презентує новий трек-відповідь суспільним очікуванням