субота , 29.06.2024

“NAHABNO”: haterappers презентує новий трек-відповідь суспільним очікуванням

Виконавиця haterappers продовжує стрімко вриватись в музичну індустрію.

haterappers

Всього півтори місяці тому дівчина презентувала свій дебютний трек під новим псевдонімом  – “Бед тінг”, а тепер випускає вже третю роботу. 

Артистка продовжує підкорювати серця людей своєю епатажністю і сміливістю і 10 травня haterappers випустила нову роботу “NAHABNO”.

“NAHABNO” – це справжній вибух емоцій і самовираження. Вона розповідає про дівчину, яка стикається з протиріччям між очікуваннями суспільства та своїм бажанням бути сильною і незалежною. Замість того, щоб бути просто милою і підкорюватися стандартам, вона вибирає бути собою. Вона ставить питання тим, хто намагається її змінити: “Чому маю догоджати?”, вказуючи на те, що вона не готова змиритися з чимось, що не відповідає її істині. Кожен рядок пісні пронизаний прагненням знайти своє місце у світі. 

Прихід у доросле життя надихнув мене на написання треку “NAHABNO”. Через обʼєктивізацію і несерйозне ставлення чоловіків буває важко бути поміченою в суспільстві, тому приходиться бути, так скажімо, нахабною і наполегливо давати зрозуміти, на які досягнення ти здатна. Важливо не зраджувати собі самій і своїм бажанням через хейт інших і неприйняття тебе. Важливо залишатись впевненою в собі і йти напролом, навіть якщо тебе не хочуть чути”, – коментує haterappers

“NAHABNO” доступна для прослуховування на всіх музичних платформах.

Дивитись кліп за посиланням – https://youtu.be/dPy_6RQZQec

Читайте також –
Швейцарія перемогла на Євробаченні-2024: Україна посіла третє місце