п’ятниця , 17.05.2024

Лубриканти – зволожуючі гелі для покращення інтимного життя

Інтимні гелі або лубриканти – це зволожуючі речовини, які можна використовувати під час статевого акту для посилення змащення та зменшення неприємного тертя.

лубриканти

Використовувати їх можна як для оздоровлення, так і для того, щоб урізноманітнити своє еротичне життя. У секс-шопі “Чорний кролик” можна лубрикант купити за доступними цінами. Доставка товару здійснюється по всій Україні, кожному клієнту гарантована конфіденційність.

Лубрикант – який найкращий гель для статевого акту?

Лубрикант являє собою напіврідкий препарат гелеподібної консистенції. Зовнішньо наносять на інтимні ділянки тіла перед статевим актом. Його можна використовувати для лікування сухості піхви, а також для того, щоб зробити своє еротичне життя приємнішим. Хороший лубрикант не може викликати алергії.

Найчастіше використовуються інтимні гелі на водній основі, які легко змиваються з шкіри та білизни і не залишають жирних плям. Більшість препаратів безбарвні. Вони доступні в зручній у використанні упаковці з дозатором.

Інтимні ароматизовані та зігріваючі зволожуючі гелі

У пропозиції секс-шопу “Чорний кролик” є лубриканти, які посилюють відчуття, додатково зігрівають і підвищують чутливість інтимних зон. Пари, які шукають різноманітності, можуть вибрати ароматизований лубрикант. Інтимний зволожуючий гель слід нанести на статеві органи: всього кілька крапель.

Лубрикант підсилює відчуття обох партнерів, а його застосування підвищує комфорт і безпеку статевого акту. Інтимні зволожуючі гелі також можна використовувати для поліпшення якості сексуальних вражень.

Для цього можна використовувати, наприклад:
1. ароматизовані інтимні гелі – засоби з приємним запахом і смаком, придатні для споживання; вони використовуються, серед іншого, під час орального сексу, а також інших еротичних актів;
2. інтимні гелі зі зігріваючими/охолоджуючими властивостями – містять речовини, які допомагають досягти ефекту ніжного зігрівання або охолодження шкіри, що підсилює відчуття.

Також можна використовувати лубриканти, що містять пребіотики або інгредієнти, які допомагають заспокоїти подразнення, наприклад, екстракт алое.

Варто підкреслити, що інтимні зволожуючі гелі не є контрацептивами. Щоб захиститися від незапланованої вагітності або захворювань, що передаються статевим шляхом, слід використовувати, наприклад, презервативи. На упаковці кожного лубриканта вказано, чи можна його використовувати з бар’єрними контрацептивами.