середа , 01.05.2024

В аварії поблизу Калуша загинула пасажирка легкового авто

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилась у неділю, 7 квітня, близько 15:30  між населеними пунктами  Калуш та  Добровляни. 

аварія

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За попередніми даними, 56-річна водійка автомобіля «Renault Espace», мешканка Калуського району, здійснюючи маневр обгону, не вибрала безпечного інтервалу та допустила зіткнення із  легковиком «Audi 80», який  рухався у напрямку села Добровляни. Опісля, керманичка «Renault Espace» з’їхала з проїжджої частини в кювет. Внаслідок ДТП пасажирка «Renault Espace», 1937 р.н., мешканка  Калуського району від отриманих травм загинула на місці.

Водійку цього ж транспортного засобу  доставлено до лікарні. Наразі призначено відповідні експертизи, у ході яких поліцейські з’ясують усі обставини даної автопригоди. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

аварія

Читайте також –
У Яремчі водій “Мерседесу” за п’яну їзду отримав 51000 грн штрафу