вівторок , 30.04.2024

У Франківську стартував набір на безкоштовні курси англійської мови: як зареєструватися

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр оголосили набір на чотири безоплатні курси англійської мови для дорослих.

курси англійської

Зареєструватися на навчання можуть усі охочі, а групи формуються відповідно до рівня англійської майбутніх студентів.

За словами директорки освітнього простору Оксани Кузьменко, навчання на курсі триватиме три місяці, а студенти збиратимуться у франківському Гончаренко центрі двічі на тиждень.

«Це не перший, але, напевно, найбільш довгоочікуваний набір для нашого простору. Сотні студентів вже закінчили навчання на базі центру і пройшли шлях від початкового рівня до середнього. І тут йдеться не лише про шалену економію коштів, а й про дійсно кваліфікованих викладачів та якісні знання», — зазначає керівниця хабу.

Перші ознайомчі зустрічі з новими студентами відбудуться протягом 22-23 квітня у Гончаренко центрі Івано-Франківськ, що на вул. Незалежності, 113. Команда простору презентує програму навчання та допоможе правильно визначити, який саме рівень мають студенти.

«Ми навчатимемо франківців з рівня Pre A1, тобто початкового, і до рівня Рівень A2.2, що відповідає початковому етапу середнього рівня. Випускники курсу зможуть вільно працювати зі складними англомовними текстами та комунікувати з носіями мови», — додають у просторі.

Аби потрапити на курс, достатньо вибрати необхідний рівень та заповнити коротку форму, вказавши своє ім’я та контакти. Після цього адміністратори Гончаренко центру сконтактують із вами та запросять на вступні заняття.

Форму для реєстрації на курс:

  • Рівень Pre A1 (початківці)
  • Рівень A1 (початківці з досвідом вивчення мови)
  • Рівень A2 (базовий)
  • Рівень A2.2 (початковий середній)

У разі виникнення будь-яких запитань організатори просять звертатися за телефоном: +38 067 276 14 01 або завітати безпосередньо до освітнього центру: вул. Незалежності, 113. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Читайте також –
Ключі для авто: повний спектр для вашої зручності у київській компанії Xhorse