неділя , 05.05.2024

На війні загинув боєць з Рогатинської громади Тарас Пришляк

Прикарпатець Тарас Пришляк загинув 28 березня внаслідок авіаційного нальоту російських окупантів поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області.

Тарас Пришляк

Сумну звістку повідомили на сторінці Рогатинської міської територіальної громади.

Тарас Пришляк народився 4 листопада 1973 року у Рогатині. Навчався у Рогатинській ЗОШ №2. Після дев’ятого класу здобував освіту у Перемишлянському училищі за спеціальністю «Столяр». Пройшов військову службу в армії.

Земляки згадують чоловіка як турботливого батька двох доньок, товариську і добру людину.

До війська Тарас Пришляк пішов добровольцем на початку повномасштабного вторгнення. Служив у складі 71 окремої єгерської бригади. Брав участь у боях за Ірпінь, Чернігів, Бахмут. Згодом воював на Авдіївському напрямку.

“Побратими назавжди запам’ятають Тараса Пришляка як хорошого воїна, людину доброї душі, яка завжди була готова підтримати, прикрити у бою. Без рідної людини залишились дружина, доньки та дві сестри. Кажуть, час лікує. Але це не так, він тільки притуплює біль важких ран втрати, з яким доведеться жити родині завжди. Щиро співчуваємо рідним, близьким, побратимам, всім, хто знав загиблого захисника Тараса Пришляка і надихався його добрим серцем та відвагою. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України!” – йдеться у дописі на сторінці громади.

Читайте також –
На війні загинув захисник з Коломиї Дмитро Дзумедзей