субота , 04.05.2024

Мінеральна базальтова вата: для чого купують і де використовують

Мінеральна базальтова вата є теплоізоляційним матеріалом з точки зору тепло- і звукоізоляційних властивостей.

мінеральна вата

Дозволяє звукоізолювати перегородки та утеплювати зовнішні стіни, стелі, плоскі дахи, підлоги та дахи. Утеплення базальтовою ватою https://tkdim.com.ua/product-category/mineralna-bazaltova-vata/ допомагає підтримувати максимальну температуру в приміщеннях, захищає від найлютіших морозів і сприяє енергозбереженню. Ця технологія теплоізоляції зараз широко використовується у будівництві і у магазині “TK Дім” можна придбати усі необхідні для цього матеріали.

Що таке базальтова вата?

Мінеральна вата – це ізоляційний матеріал з базальту. Вона є одним з найчистіших екологічних матеріалів.Базальтова вата допомагає ефективно утеплити основні джерела тепловтрат у будинку:розриви, точки холоду та шви. Цей утеплювач годиться використовувати на всіх видах стін, при зведенні конструкцій і будівель – від комерційних та господарських будівель до житлових приміщень.

мінеральна вата

Переваги використання базальтової вати

Мінеральна вата має масу переваг. Ось найважливіші з них:

1. Відмінно зберігає тепло в кімнаті – кімната збереже тепло взимку і не пропускатиме холод влітку.
2. Відповідна звукоізоляція – завдяки цьому матеріалу можна звукоізолювати кімнати. Це стосується прослуховування галасливих сусідів або домочадців.
3. Безпека – мінеральна вата абсолютно негорюча і стійка до високих температур. Це значно підвищує пожежну безпеку будівлі.
4. Стійкість до грибків, хімікатів, комах, щурів, мишей та інших гризунів – це очевидні переваги, тому що кожна з цих речей досить небажана в домі.
5. Хороша паропроникність – паропроникність мінеральної вати надзвичайно висока. Якщо ми зважимося на це, нам більше не доведеться турбуватися про це питання.
6. Висока стійкість до механічних пошкоджень – цей матеріал не прогнеться і не потріскається, що є величезною перевагою при монтажі та експлуатації будівлі.

Подбайте про якісне утеплення будинку з TK Дім”

Цікавить створення затишних, комфортних та сучасних інтер’єрів? Львівська компанія “TK Дім” приділяє увагу підбору якісних ізоляційних матеріалів – безпечних та екологічних. Ціни доступні для пересічних громадян. Увесь асортимент товару можна легко та швидко переглянути у каталозі на сайті компанії. А якщо потрібна безкоштовна консультація для уточнення деяких питань, телефонуйте або скористайтеся формою зворотного зв’язку.