середа , 01.05.2024

Кавомашина для офісу: яку обрати і де замовити?

Кавоварка – це пристрій, без якого багато співробітників і роботодавців не уявляють роботу в компанії.

кавомашина для офісу

Отож, яким критеріям повинна відповідати кавомашина для офісу чи для компанії? Витрати, безумовно, відіграють важливу роль, але це не єдиний фактор, який повинен визначити вибір. Не менш важливими будуть кількість співробітників в компанії, тип кавомашини і планування приміщення, в якому вона буде знаходитися.

На що звернути увагу, вибираючи кавомашину для офісу?

Перш ніж вибрати конкретний прилад, необхідно вивчити свої щоденні потреби в каві. Основою для придбання фірмової кавомашини є щоденна ефективність, а також простота використання та обслуговування пристрою, його швидкість, спосіб видачі молока, розмір ємності для води, розмір самої машини і її  зовнішній вигляд.

Кавомашина, підключена до водопровідної мережі, неодмінно заощадить час співробітників на долив води. Це стає особливо важливим у великих компаніях з великою кількістю працівників. Можливою альтернативою є кавоварка з великою ємністю для води. Якщо значна частина співробітників віддає перевагу каві з молоком, варто розглянути еспресо-машину, яка спеціалізується на каві з молоком.

Найкращі кавомашини для офісу

Потреби офісів настільки різноманітні, що складно сказати, яка кавоварка буде кращою. Для деяких вимог ідеально підійде навіть капсульна або наливна кавоварка. Найчастіше все ж вибір падає на автоматичну кавоварку. Вона пропонує найвищу якість кави та найбільшу функціональність. Кава готується буквально одним натисканням екрану. Може статися так, що в компанії присутні тільки поціновувачі еспресо, тому ніщо не заважає інвестувати в еспресо-машину.

Світське життя в компанії проходить навколо кавомашини, що мотивує співробітників працювати далі. Тому кавоварка повинна максимально підтримувати цей процес. Якщо кавоварка занадто складна у використанні та обслуговуванні, це лише дратуватиме працівників і завдасть більше шкоди, ніж користі. Те ж саме, якщо її розмістити не в тому місці з важким доступом до резервуара для води чи кави. Продумане придбання кавомашини допоможе в розвитку компанії та позитивно мотивує співробітників працювати ще ефективніше.

Офісна кавомашина: купити чи взяти в оренду?

Кавомашина для офісу – пристрій потужний та відповідно й недешевий, але не завжди є потреба у його купівлі. Компанія Headshot Coffee Co пропонує своїм клієнтам широкий вибір офісних кавомашин як для купівлі, так і на умовах оренди.

Послуга оренди кавомашини включає: доставку, установку, можливе підключення води, сервісне обслуговування та періодичне очищення від накипу. Крім того компанія пропонує безкоштовну регулярну перевірку стандарту та якості кави, що подається, безкоштовну мийку та змащування заварювального блоку, безкоштовну перевірку та заміну фільтрів для води, безкоштовну доставку засобів для чищення кавомашин та доставка кави щомісяця.

Вирішивши орендувати кавоварку, клієнт також отримає навчання та постійну допомогу щодо користування машиною у разі виникнення проблем, швидку реакцію сервісного центру і заміну машини, якщо поломку неможливо усунути.