понеділок , 29.04.2024

Інструменти для аварійного відкривання замків

Інтернет-магазин Medvejatnik пропонує широкий вибір спеціальних інструментів та обладнання для фахівців у сфері аварійного відкриття дверей.

декодерНайякісніші товари для маніпулювання та зняття циліндрів, відкриття дверей та вікон за хорошою ціною. Усе, що потрібно для слюсарів: декодери, автодекодери, інструмент для зняття замків та фрези від усіх відомих виробників.Тут також ви знайдете різні спецінструменти для відкриття автотранспорту. Професійні пристрої для відключення іммобілайзера, програмування ключів і транспондерів, а також інструменти для швидкого відкривання автомобільних замків, наприклад, турбо декодери.

Продукція магазину відповідає високим вимогам техніків із захисту замків, компаній з ремонту автомобілів і аварійних слюсарів. Доставка товарів здійснюється по всій Україні за допомогою поштових сервісів. Компанія Medvejatnik також надає послуги з виготовлення дублікатів ключів та аварійного відкриття замків у межах Києві.

Декодер Rotor pick//Topolino

Використовуючи декодер для замків, ви легко відкриваєте замки за допомогою просвердлених ключів і сертифікованих замків.

Кожен замок унікальний по-своєму та підпорядковується різним стандартам безпеки. Особливо замки з дуже високим класом безпеки завжди є великим викликом для фахівців з аварійного відкривання через додаткові штифти безпеки або заздалегідь визначені точки зламу. Саме в таких випадках декодер Rotor pick//Topolino відіграє важливу роль. Завдяки можливості точного регулювання, безпека такого замку не є особливою проблемою для Topolino. Цей інструмент також можна просто назвати Дублікат ключа.

Спеціальний засіб з дуже високою ефективністю

Через велику кількість різноманітних циліндричних вставок, на жаль, немає єдиного інструменту, який відкрив би кожен замок. З цієї причини існує багато різних версій інструменту Topolino для різних систем замків. Але як різноманітна робота замків, настільки ж різноманітні і можливості використання декодера Topolino. Завдяки високій ефективності відкривання дверей покупка однієї або декількох дверей Тополіно окупиться за короткий час.

Використання інструменту просте та зрозуміле

За допомогою декодера TOPOLINO профіль ключа розшифровується всього за кілька кроків, і циліндр можна легко відкрити – як і з оригінальним ключем. Потрібно лише знати марку і серію моделі балона, який потрібно відкрити. Додаткові заходи безпеки, вбудовані в замок на заводі, більше не мають значення, коли здійснюється екстренне відкриття дверей за допомогою Topolino.