неділя , 28.04.2024

На війні загинув прикарпатець Володимир Андрусів

На війні з окупантами рф віддав житття мешканець Рогатинської громади Володимир Андрусів.

Володимир Андрусів

“59… Здається, прекрасний вік, щоб насолоджуватися життям, тішитись онукам, побачити місця та прожити миті, про які у молодості мріяв з дружиною. Але війна не дала Володимиру Андрусіву обрати, як провести ці золоті роки. Вона повела його в окопи болю, постійних втрат, нелюдських випробувань і навіть в останні земні хвилини не дозволила обійняти рідних”, – пишуть про втрату на сторінці громади у Фейсбуці.

Загинув сержант Володимир Андрусів 22 березня на околицях Гуляйполя, де точилися запеклі бої з окупантами. Дружина, доньки та троє онуків назавжди втратили дорогу людину.

Володимир Андрусів народився 12 лютого 1965 року у селі Верхня Липиця на Рогатинщині. Працював в Івано-Франківській філії «Карпатвибухпром» на посаді гірничого майстра, а згодом 33 роки виконував обов’язки заступника начальника дільниці №11.

Добровольцем 2 березня 2022-го став до лав Сил ТрО. Старший стрілець-оператор Володимир зі своїми побратимами 1 першого стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти відбивали нескінченні напливи ворожих військ на Запорізькому напрямку.

Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття близьким і побратимам загиблого захисника.

Читайте також –
На війні загинув прикарпатець Василь Ляхович