четвер , 02.05.2024

“Мені потрібно дещо сказати”: Golubenko випускає свій перший повноформатний альбом

Майже рік тому співак Golubenko випустив свій дебютний мініальбом під назвою “Сентиментальність”, а сьогодні, 1 березня, співак випускає свій перший повноформатний альбом.

Голубенко

До його складу увійшло 9 треків: Вона прийшла, Запитай, Як мені, Рими, Назавжди, Тепло лиш тобі, Розбуди в мені любов, Станції, Завтра.

Фокус-треком став – “Назавжди”.

Артиста вважають романтиком не без причини. Почуття й емоції, які людина переживає у романтичні моменти, пронизують майже кожну його пісню. Цей альбом не став виключенням.

Мені потрібно дещо сказати” – це збірка думок, які наповнюють тебе, коли ти бачиш ту саму людину і відчуваєш почуття закоханості”, – коментує Golubenko

Фокус-трек “Назавжди” розповідає історію, де головний герой хоче зберегти останні миті радості та щастя, навіть у світлі неминучого розставання.

У альбомі зустрічається одна вже відома прихильникам творчості Давида пісня “Запитай”, але всі інші вісім композицій є абсолютно новими творами, які ще не були представлені у медіа просторі. Крім того, альбом містить один спільний трек під назвою “Станції”, який виконується разом зі співаком typeled. Це емоційна балада, що розповідає про болісну розлуку з коханою людиною та надію на возз’єднання.

Цікаво, що всі пісні у цьому альбомі (за винятком спільного треку) були написані та повністю створені безпосередньо артистом.

Слухати альбом за посиланням – https://album.link/Golubenko_meni_potribno_desho

Читайте також –
Ніжна і тендітна учасниця “Голосу країни-13” ROIKO презентує новий сингл “Дахи”