понеділок , 29.04.2024

YAKTAK і Антон Муратов запустили метро на Троєщину: соціальна ініціатива за участю виконавця

29 січня у Києві мешканці “Троєщини” стали свідками незвичайної картини: на деяких маршрутках, що курсують в цьому районі, люди побачили наклейки з написами “Метро на Троєщину”.

метро на Троєщину

Ця подія викликала зацікавленість та здивування серед пасажирів. В найбільших телеграм-каналах столиці почалося активне обговорення. Користувачі висували різні гіпотези і теорії щодо того, хто міг стояти за цим. Влада міста нічого не повідомляла і не коментувала, тому громадськість з нетерпінням чекала на роз’яснення, хто ініціатор даної акції.

Сьогодні стало відомо, що організаторами цієї загадкової події став відомий співак YAKTAK, разом з популярним блогером Антоном Муратовим . Виконавець поділився цією інформацією через Instagram сторіс, де на фото стояв поруч з тими самими маршрутками.

З’ясувалось, що це була благодійна ініціатива. Проїзд був безкоштовним для всіх Киян, але при вході у вагон пасажири мали змогу задонатити в один з благодійних фондів для наших ЗСУ: “Зекономив на дорозі – задонать захисникам”.

Під час поїздки звучали такі повідомлення:

-“За бажанням, ви можете підтримати наших захисників вашим донатом. Антон Муратов та музикант YAKTAK бажають Вам гарної поїздки.“

-“Шановні пасажири, будьте взаємоввічливими, поступайтеся місцями літнім людям, інвалідам, та пасажірам з дітьми. Не забувайте донатити і наближати нашу перемогу.”

Також незвичну атмосферу поїздки доповнив YAKTAK, що виконав свою пісню “LaLaLa”, з якою співак поборется за право представляти Україну на Євробаченні.