субота , 27.04.2024

У частині шкіл Івано-Франківська продовжили дистанційку через “замінування”

У школах Івано-Франківська, до яких продовжують надходити повідомлення «про замінування», продовжили на тиждень дистанційне навчання.

замінування

Як повідомила заступниця міського голови Вікторія Дротянко, таке рішення департамент освіти та науки прийняв після наради з правоохоронними органами.

Вона зазначила, що попередньо на тиждень продовжили дистанційне навчання  у тих навчальних закладах, які отримали по 2-3 повідомлення і продовжують їх отримувати.

“Уявіть собі: вивести дітей, чекати, поки правоохоронні органи перевірять заклад освіти і дадуть дозвіл на навчання, а після того знову отримувати подібний лист – це все-таки зрив навчального процесу. Тому було прийнято рішення поки що продовжити дистанційне навчання. Просимо батьків з розумінням пставитися до такого рішення, адже безпека наших дітей передусім. Ми чекаємо результатів від правоохоронних органів для того, аби повернутися до повноцінного навчання. Допоки навчання буде онлайн”, – зазначила Дротянко.

За її інформацією, повідомлення про замінування надходять з російської федерації. Нагадаємо, деякі школи Івано-Франківська через повідомлення “про замінування” перейшли на дистанційне навчання минулого тижня.

Читайте також –
На Прикарпатті стався землетрус магнітудою 2,6