п’ятниця , 03.05.2024

Труби для зовнішньої каналізації: які вибрати і де купити?

Каналізаційні труби використовуються для створення каналізаційної системи. Вони мають багато варіантів і діаметрів поперечного перерізу, які слід адаптувати до бажаної потужності установки.

труби для каналізації

Зовнішня каналізація також відрізняється від внутрішньої, тобто встановленої в будівлі. Вона повинна бути міцною і стійкою не тільки до корозії або тиску води, а й до екстремальних температур та інших зовнішніх факторів. Тому труби для каналізації мають більш товсті стінки і більш жорстку структуру. Кожна каналізаційна труба, призначена для зовнішньої установки, також має оранжевий колір, що полегшує її ідентифікацію під час земляних робіт.

Каналізаційні труби: дешеві та універсальні

Каналізаційна труба може бути виготовлена ​​з різних матеріалів, але найбільш поширеними є елементи з ПВХ (полівінілхлорид) або інших пластмас. До їх переваг можна віднести стійкість до корозії та хімічних речовин, малу вагу, легкий монтаж і низький коефіцієнт шорсткості. Вони також відносно дешеві та універсальні. Легкість формоутворення пластику позначається на широкій доступності елементів практично з будь-якими параметрами.

Якісні труби зовнішньої каналізації

Зовнішня каналізаційна труба необхідна при будівництві самопливної дренажної системи. Ці труби використовуються в мережах дощової, санітарної та промислової каналізації.

Матеріал ПВХ, з якого виготовлені ці труби, надає високу стійкість до хімічних речовин, які часто потрапляють у каналізацію. Також він стійкий до механічних пошкоджень, високих та низьких температур. Довговічність і висока міцність ПВХ гарантує, що система каналізації на основі цих труб прослужить багато років. Це робить їх ідеальними у будівництві.

Для підключення каналізаційних труб використана проста і функціональна розеткова система. Завдяки цьому з’єднання, виконане таким чином, виходить надзвичайно герметичним, але сам монтаж не викликає проблем. Герметичність забезпечується еластомерними ущільнювачами, розміщеними в пазах гнізд.

Зовнішня каналізаційна труба характеризується:• висока міцність і стійкість• мала вага для зручності транспортування• зручність і простота монтажу• герметичність за рахунок використання прокладокПропозиція магазину “Трубер” включає тільки високоякісні товари з найкращими параметрами. Заклад пропонує каналізаційні труби від відомих виробників і дбає про різноманітні варіанти, щоб кожен клієнт міг знайти потрібну продукцію.