четвер , 02.05.2024

Таблетки від глистів для собак: де купити і які засоби обрати?

Кожен власник собаки, який піклується про здоров’я своєї домашньої тварини, повинен дбати і про її дегельмінтизацію.

Мілпразон, таблетки від глистівСобаки не дуже турбуються про свою гігієну. Їх захоплюють фекалії, підозрілі запахи, сміття, залишки їжі і тому подібне. На жаль, усі ці відходи рясніють паразитами, і небезпечні глисти легко проникають в організм тварини. Тому потрібно регулярно використовувати препарати для дегельмінтизації собаки, наприклад,  таблетки від глистів для собак або суспензії чи краплі.

Таблетки від глистів для собак – боротьба з паразитами

До паразитів, що живуть у травній та видільній системі собаки, належать: аскариди, найпростіші, плоскі та плоскі черви. Вони негативно впливають на стан і здоров’я тварини. Собака погано розвивається, тому що вона позбавлена ​​поживних речовин, важливих для собаки. Згодом вихованцеві стає погано, його організм слабшає і він починає хворіти. Це особливо небезпечно для цуценят у фазі розвитку. Симптоми, що вказують на зараження паразитами, включають: апатія, постійний сон, важке дихання, відсутність апетиту, блювота або діарея.

Таблетки від глистів для собак також необхідні, тому що деякі паразити небезпечні для людини. Наприклад, аскариди вражають легені, печінку, очі та мозок людини. Шкідливі також стрічкові черв’яки, які мешкають в організмі людини.

Які препарати потрібно використовувати для дегельмінтизації собаки?

Сучасний ринок дуже багатий препаратами від глистів для собак. Інтернет-магазин VetPreparaty пропонує наступні товари:
1. таблетки від глистів для собак;
2. паста для дегельмінтизації ротової порожнини собак;
3. суспензії від собачих паразитів;
4. краплі від глистів.

У магазині VetPreparaty пропонують тільки перевірені препарати для собак від кращих виробників.

Таблетки від глистів для собак – як застосовувати?

Таблетки від глистів собачих приймають всередину. Слід направити морду тварини вгору, відтягнути її нижню щелепу і покласти таблетку від глистів на основу язика собаки. Потім слід масажувати йому горло і переконатися, що він проковтнув таблетку. Дозування таблеток від глистів для собак слід проводити відповідно до рекомендацій виробника або інструкції ветеринара.

Як часто потрібно давати собаці таблетки від глистів?

Першу дегельмінтизацію собаки варто провести на другому тижні життя цуценяти. Потім кожні два тижні слід давати собаці препарати від глистів, поки цуценята не перестануть пити молоко. У випадку з дорослими тваринами дегельмінтизацію собаки проводять зазвичай 2-4 рази на рік. Ще частіше дегельмінтизують робочих і племінних собак.

Варто пам’ятати, що зовнішні паразити також небезпечні для собаки. Тому радимо ознайомитись із пропозицією товарів від бліх та кліщів у магазині VetPreparaty. Подбайте про здоров’я свого вихованця комплексно!