четвер , 09.05.2024

Сушка для рушників: як вибрати і де купити?

Сушка для рушників є одним з обов’язкових елементів сантехніки. Ця практична річ забезпечує комфорт та чудово вписується у дизайн приміщення.

сушка для рушників

У ванній сушки для рушників водяні дозволяють швидко висушити білизну,  рушники та легкий одяг.

Вони швидко нагріваються та ефективно виконують свою роль у боротьбі з вологою.

Загалом сушки для рушників бувають двох видів: електричні та водяні. Більш практичними є звісно ж водяні сушарки. Їх з легкістю можна під’єднати до централізованого чи індивідуального опалення будинку і не заморочуватися з додатковими джерелами енергії, тим паче ціни на електрику зараз добряче кусаються.

Як вибрати сушку для рушників?

У ванній кімнаті важливо облаштувати інтер’єр таким чином, щоб перебування у цьому приміщенні було практичним і комфортним. Кожна річ повинна бути під руками і не псувати при цьому дизайн приміщення. Те ж саме стосується і сушарки для рушників.

Тому перед купівлею конкретної моделі сушки слід звернути увагу на такі основні моменти:
1. Розмір. Зазвичай у санвузлі важливим є кожен сантиметр вільного простору. Відтак при виборі сушки саме цей параметр слід брати до уваги в першу чергу. В асортименті компанії “Маріо” знайдуться як великі сушарки для рушників, так і вироби малих розмірів, тобто для потреб кожного клієнта знайдеться свій товар. 2. Склад сім’ї. В залежності від кількості членів сім’ї слід обирати більш функціональні сушки, тоді як для невеликої сім’ї достатньо обмежитися вибором моделі на два рушники.
3. Колір і стиль. Завжди важливе значення має і зовнішній вигляд виробу. Окрім практичних моментів слід подбати і про те, щоб сушка для рушників гарно вписувалася у дизайн.

Підвісна водяна сушка

Обираючи сушку для рушників варто звернути увагу на підвісний комплект. Підвісна водяна сушка ідеально підходить насамперед для невеликих санвузлів. Вона кріпиться на стіну, займає дуже мало місця і при цьому виконує усі свої функції, надаючи можливість розвісити усі рушники.

Де придбати водяну сушарку?

Компанія “Маріо” – це вітчизняний виробник якісних та інноваційних рушникосушарок. Впродовж ось уже багатьох років ця компанія є національним лідером у своїй галузі. Уся продукція тільки з нержавіючої сталі, що є гарантією її довговічності та естетичності.

В асортименті “Маріо” понад 80 моделей рушникосушарок, які ідеально підходять як для центральної, так і для автономної системи опалення. Кожен потенційний клієнт тут знайде виріб відповідно до своїх вподобань і при цьому буде приємно вражений не тільки якістю продукції, але й доступністю цін.