п’ятниця , 03.05.2024

Розмитнення автомобіля: як зробити це швидко і безпечно

Автомобілі, пригнані з Європи та США, ось уже впродовж багатьох років користуються неабиякою популярністю серед українців.

розмитнення автомобіля

Дві основні причини такого явища – це хороша якість таких транспортних засобів та прийнятна ціна.

Для користування автомобілем, придбаного за кордоном, потрібно його розмитнити, тобто оформити усі відповідні документи та сплатити мито, розмір якого залежить від моделі автомобіля, його віку, об’єму двигуна і виду палива.

Переваги послуг митних брокерів

Процедуру розмитнення можна пройти двома способами – самостійно або за допомогою митних брокерів, які займаються цим на професійній основі.

Самостійне розмитнення транспортного засобу зазвичай займає кілька днів, а іноді може затягнутися до тижня. Тоді як митний брокер для розмитнення авто впорається із цим завданням за день, хоча в деяких випадках це може бути кілька годин.

Вартість послуг митних брокерів зазвичай невисока, тому постає цілком логічне питання, а чи варто самому заморочуватися із цим процесом і витрачати на це купу часу. Тим паче, що для самостійного розмитнення все одно потрібно отримати фахову консультацію, щоб вивчити цю процедуру та підготувати необхідну документацію.

Ще одна перевага митних брокерів полягає у тому, що при користуванні їх послугами вдасться уникнути зайвих переплат. На основі повної інформації про авто вони оберуть оптимальний варіант для проходження розмитнення.

Розмитнення авто в Івано-Франківську – швидко та якісно

Цікавить питання розмитнення авто Івано-Франківськ? Фахівці компанії “Yevro” допомагають розмитнити авто з Європи і США. Митна декларація, реєстрація, сертифікація, та постановка на облік – усе це буде виконано швидко, якісно та безпечно. І головне – за прийнятну ціну.

Митні брокери компанії “Yevro” пропонують комплекс послуг, до яких належить:
1. консультація на всіх етапах придбання транспортного засобу;
2. оформлення попередньої та митної декларацій;
3. точні розрахунки митних платежів;
4. вирішення інших додаткових питань, які можуть виникнути в процесі розмитнення автомобіля.

На сайті “Yevro” розміщений онлайн-калькулятор де, ввівши марку автомобіля та інші необхідні дані, можна розрахувати вартість розмитнення.

Якщо не вдалося знайти своє авто по базі даних калькулятора або виникають додаткові запитання, варто звернутися по телефону до фахівців компанії. Кожен потенційний клієнт отримає кваліфіковану консультацію безкоштовно.