понеділок , 06.05.2024

Купуємо чоловічі джинси – на що звернути увагу?

Мрієте про чоловічі джинсові штани? Такі, які відповідають усім вашим вимогам!


На що варто звернути увагу при виборі?

1. Тип застібки. У даної моделі класична застібка на блискавку і гудзик, а може, еластичний пояс і регульована зав’язка? Другий варіант – ідеальне рішення для тих, хто найбільше цінує легкість і комфорт.
2. Тип ноги має вирішальне значення! Перевірте, що вам більше пасує: варіант із манжетом чи традиційні прямі штанини з необробленим краєм.
3. Колір може “виконати роботу”! Все частіше замість відомих відтінків синього деніму ми вибираємо інші кольори. Чорні або сірі чоловічі джинси можуть стати чудовою основою для різноманітних стилів!
4. Склад, склад і ще раз склад! Джинси з еластаном, перш за все, дуже зручні в носінні.

Як вибрати чоловічі джинси?

Хоча сильна сторона джинсів в їх позачасовості, але нові сезони приносять і нові способи носіння джинсів або повернення порізів, які колись били рекорди популярності. Які чоловічі джинси зараз наймодніші?
1. Джинси скінні чоловічі ідеально сидять по фігурі. Що виділяє їх серед інших, так це дуже вузька ніжка. Такий крій ідеально підкреслить всі ваші переваги, сформувавши всю фігуру.
2. Чоловічі слім-джинси – це пропозиція для всіх, хто також любить приталені крої, але однозначно віддає перевагу прямим і не таким обтягуючим штанинам, як вузькі джинси. Вузькі джинсові штани добре підходять як для більш, так і для менш офіційних випадків. Заняття в університеті, важлива зустріч на роботі, вечірня прогулянка з друзями… Все залежить від того, з чим ви їх поєднуєте.
3. Джинси Regular – це універсальний крій, який особливо популярний серед шанувальників класичних джинсів. Ця модель є так званою «впевненою річчю» – при правильному підборі вона добре виглядає на будь-якому типі фігури.
4. Джинси з широкими штанинами. Якщо ви цінуєте комфорт і віддаєте перевагу вільним брюкам з трохи заниженою талією, цей фасон точно для вас.
5. Джинси Carrot – це компроміс між обтягуючими і вільними кроями. Більш широкий верх і звужені ноги можуть відмінно вплинути на пропорції фігури. Якщо поєднати ці штани з класичною, приталеною водолазкою – вражаючий ефект гарантований!
6. Джинси джоггери – це стиль, створений для любителів невимушеності! Еластичний пояс з регульованою зав’язкою та штаниною зі зручною зав’язкою, характерна технічна строчка.

Пам’ятайте, що деталі можуть полегшити пошук тієї пари чоловічих джинсів вашої мрії. Зверніть увагу на потертості, ефект випраного матеріалу і незмінно популярні кишені карго – вони можуть змінити навіть звичайні штани. Обирайте джинси, які найкраще підкреслять вашу індивідуальність!