понеділок , 29.04.2024

Фарба для брів: як обирати і де замовити?

Щоденне фарбування брів є обов’язковим етапом макіяжу для більшості сучасних жінок. Підкреслення брів дозволяє змінити риси обличчя та надати йому молодшого вигляду.

фарба для брів професійна

Однак щоденне фарбування брів може викликати подразнення. З цієї причини варто вибирати фарби для брів, які забезпечують більш тривалий ефект, ніж традиційна хна.

Фарба для брів професійна – що це за продукт?

Грамотно підібрана фарба для брів професійна допоможе повністю забути про світлі і непомітні брови, і при цьому підкреслити їх ідеальний колір на багато тижнів. Завдяки цьому є можливість заощадити час при фарбуванні, адже не потрібно буде щодня наносити тіні, помаду або олівець для брів, щоб надати їм потрібний колір або форму.

Фарби для брів – інноваційні продукти, які варті того, щоб знайти місце у косметичці кожної жінки, і неодмінно в салоні краси, що спеціалізується на укладці брів і вій. Водостійкі формули з ідеальним пігментом забезпечують стійкість протягом багатьох тижнів, навіть у складних погодних умовах. Завдяки їм жінка щодня буде прокидатися з гарно підкресленим виглядом навіть без макіяжу.

Як правильно проводити фарбування?

Фарби для брів правильно наносити дуже просто – потрібно лише знати кілька правил. Це продукти, призначені в основному для професійного використання, але з належним порядком, доглядом і ретельністю. Насамперед, потрібно вибрати правильний колір, а потім приступити до ретельного видалення макіяжу. На наступному етапі необхідно протерти шкіру брів спеціальним препаратом і визначити бажану форму.

Потім слід приготувати спеціальну суміш з фарби і окислювача і рівномірно нанести її на брови приблизно на 7-10 хвилин. Після закінчення цього часу можна змити суміш з брів ватним диском, змоченим у воді. Якщо результат занадто інтенсивний, просто слід скористатися спеціальним ремувером.

Фарба для брів професійна – де придбати?

Інтернет-магазин товарів для салонів краси та майстрів Divalen пропонує фарбу для брів від кращих виробників цього матеріалу, серед яких Okis Brow, Zola, Elan, Levissime та інші всесвітньо відомі бренди. Вони гарантують найвищу якість своєї продукції.

В Інтернет-магазині представлені фарби різних видів і відтінків, для професійного і домашнього використання. До речі, ціни на фарби для брів у Divalen значно нижчі за середні ціни на ринку. А якщо вартість замовлення становить 2000 гривень і більше, діє бонусна безкоштовна доставка по всій країні.