понеділок , 06.05.2024

Зоомагазин “101 Далматін”: сухий корм для котів на будь-який смак

Кожна кішка потребує цінних поживних речовин для правильного розвитку та здорового життя.

сухий корм для котів

Беззерновий сухий корм для котів, спеціалізований корм для кошенят і літніх котів, корм для чутливих котів і котів з алергією – увесь цей асортимент переконає навіть найвибагливіших котів своїм унікальним смаком і високою якістю.

Коротко про переваги сухого котячого корму:
• Виняткова довговічність
• Легке порціонування
• Економічна ефективність
• Ніжний аромат
• Запобігання зубному каменю та зубному нальоту у кішки

На що звернути увагу при виборі сухого котячого корму?

Сухий корм для котів відрізняється насамперед своєю високою якістю. Існують різні сухі корми – від беззернових до кормів преміум-класу з розумним співвідношенням ціна-якість. Найкращі сухі корми для котів доступні не тільки з різними смаками, але також мають різні склади інгредієнтів, адаптовані до віку, породи та особливих потреб кішки. Відповідний сухий корм для кішки повинен забезпечувати її необхідними для повсякденного існування добавками і поживними речовинами.

Беззерновий сухий корм для кішок – корисний і смачний

Донедавна крупи були невід’ємною частиною складу більшості сухих котячих кормів. Тим часом беззерновий корм для кішок стає все більш популярним і завойовує ринок. Легкозасвоювані вуглеводи, такі як картопля, замінюють зерно, яке важко перетравлюється котами.

сухий корм для котів

Сухий корм для стерилізованих котів

Стерилізація кішки призводить до певних змін обміну речовин і гормонального балансу. У той же час її потреба в енергії зменшується. Спеціальні корми для кастрованих і стерилізованих кішок були розроблені з урахуванням змінених потреб таких тварин, і їх основною метою є підтримка їх належної маси тіла.

Корм для кошенят

Сухий корм для кошенят адаптований до їх маленьких щелеп завдяки меншим розмірам гранул, а особливий склад інгредієнтів служить стрімко розвиваючому організму молодої кішки. У перші тижні кошенята потребують спеціальної дієти, адаптованої до їхніх унікальних потреб. Здорове та відповідне виду харчування є основою довгого та щасливого життя кота. У Зоомагазині “101 Далматін” представлені найбільш продавані сухі корми для кошенят.

Корм для літніх котів

Літнім котам особливо потрібна дієта, адаптована до їхніх потреб. Сухий корм для літніх кішок поєднує в собі збалансоване харчування з легкими для пережовування гранулами і достатньою калорійністю.

Корм для кішок з чутливим шлунком

На ринку є багато сухих кормів, спеціально розроблених для чутливих котячих шлунків. Завдяки легкозасвоюваним інгредієнтам найвищої якості та відсутності зерна та хімічних добавок сухі корми добре переносяться чутливими до їжі котами. Деякі з них навіть володіють гіпоалергенними властивостями і тому також підходять для котів з алергією! Завдяки високоякісним легкозасвоюваним інгредієнтам і відсутності зерна або хімічних добавок вони добре переносяться навіть найчутливішими котами.

Чому варто купувати в Зоомагазині “101 Далматін”?

Інтернет-зоомагазин “101 Далматін” пропонує широкий асортимент найкращих кормів для котів. Саме тут можна знайти кращий сухий корм для котів на будь-який смак і гаманець!

У магазині часто проводяться акції та знижки на котячі корми. При замовленні товару на суму понад 1500 гривень доставка по Україні здійснюється безкоштовно.