понеділок , 06.05.2024

Вживаний MacBook – який купити?

Вживаний MacBook — хороший варіант для людей, які хочуть насолоджуватися високоякісним пристроєм за трохи нижчою ціною. Який Макбук бу варто купити і на що звернути увагу при виборі?

купити Макбук

Техніка Apple відрізняється надійністю, довговічністю і високою якістю виготовлення. Вона рідко ламається навіть під час інтенсивної експлуатації, тому б/у MacBook зможе прослужити вам довго.

MacBook бу – переваги покупки

Купівля вживаного MacBook коштує менше, ніж інвестиції в нове обладнання. Люди, для яких MacBook або iPhone останнього покоління є необхідними пристроями для роботи, вирішують купити таку техніку, тому що в їхньому випадку MacBook або смартфон просто заробляє собі гроші.

Однак, якщо Mac планується використовувати як домашній комп’ютер, для навчання або для початку пригод із пристроями Apple, варто розглянути можливість придбання вживаного обладнання.

Покупка вживаного Mac є гарним вибором з наступних причин:
1. Техніка Apple є міцним і якісним пристроєм – б/у MacBook часто не має слідів використання, а його технічний стан не відрізняється від нового.
2. У деяких моделях ви можете легко розширити оперативну пам’ять або замінити жорсткий диск на більш швидкий і ємний – це дасть вам техніку з кращими параметрами, але при цьому за меншою вартістю, ніж якби ви купували новий MacBook.
3. Apple MacBook дуже добре зберігає свою цінність, тож ви можете купити вживаний пристрій і все одно отримати за нього хорошу ціну, коли продаєте його.

Який вживаний MacBook варто купити?

Вживані пристрої Apple, завдяки своїй ефективності та довговічності, можуть служити новому користувачеві багато років. Однак, вибираючи вживаний MacBook, варто звернути увагу на кілька елементів, серед яких:
1. параметри і технічний стан – особливості процесора, обсяг оперативної пам’яті, ємність жорсткого диска, відеокарта, тип і розмір матриці;стан батареї;
2. ефективність клавіатури та можливість її заміни,серійний номер пристрою (для перевірки інформації про обладнання);
3. інші функції пристрою, такі як камера, мікрофон, робота портів USB, Thunderbolt, FireWire, LAN, навушники тощо.

На які моделі б/у MacBook варто звернути увагу?

Безумовно, варто звернути увагу на MacBook Air A1466 2013-2017 років. Ви також можете обрати старіші моделі MacBook Pro 2015–2016 років. Ці моделі можна знайти за привабливою ціною, а їх параметри дозволяють успішно використовувати їх для офісної роботи. Вони також добре працюватимуть як обладнання для першого контакту з MacOS.

Якщо виникають сумніви який вживаний MacBook вибрати, варто скористатися інструментом порівняння пристроїв, доступним на сайті виробника, або запитати думку експертів. Сервісний центр Beon пропонує величезний вибір оригінальної техніки Apple. Тут надають професійні консультації та раді поділитися своїми знаннями. Купівля б/у MacBook у магазині Beon буде вдалим вибором і дозволить довго насолоджуватися функціональним пристроєм, заощаджуючи гроші.