понеділок , 06.05.2024

Тадалафіл – ефективний препарат для потенції

Сексуальна активність істотно впливає на якість життя чоловіків і їх партнерок. Застосування тадалафілу в лікуванні еректильної дисфункції підвищує задоволеність сексом і життям.

препарати для потенції

Як діє тадалафіл?

Вплив тадалафілу на ерекцію полягає в розслабленні гладкої мускулатури кавернозних тіл статевого члена, завдяки чому кров легше надходить у статевий член, спричиняючи задовільну ерекцію.

Препарат діє швидко (16-30 хвилин) і довго (до 36 годин).

Харчування не впливає на тривалість дії тадалафілу.

Вживання алкоголю в розумних кількостях не впливає на ефективність таблеток Тадалафіл.

Переваги Тадалафіл

Тадалафіл (по-іншому його ще називають сіаліс) є препаратом, більш універсальним у застосуванні, ніж препарати з аналогічною лікарською речовиною (силденафіл) – тривала дія до 36 годин дозволяє мати більше статевого акту, ніж при застосуванні силденафілу, який діє до 5 годин. Крім того, з тадалафілом не потрібно поспішати прийняти ліки в потрібний час. Ефект до 36 годин не означає, що статевий орган буде в ерекції такий тривалий час без причини – для досягнення ерекції необхідно сексуальне збудження.

Як застосовувати Тадалафіл?

По 1 таблетці за потреби, незалежно від прийому їжі. Слід приймати тадалафіл таблетки принаймні за 30 хвилин до запланованої статевої активності.Використовувати Тадалафіл можна один раз на добу. Але слід пам’ятати, що засіб не передбачений для щоденного використання.

Тадалафіл або силденафіл – що вибрати?

Тадалафіл і силденафіл демонструють подібну ефективність. Але тадалафіл забезпечує більш тривалу готовність до статевого акту (до 36 годин) порівняно з силденафілом (до 5 годин).

Тадалафіл – ціна і де придбати?

Найкращим варіантом, щоб замовити тадалафіл є Інтернет-аптека Man-power. Тут присутні тільки сертифіковані препарати і за доступну ціну. Вартість однієї упаковки препарату залежить від кількості таблеток та дозування. В упаковці найчастіше 2 або 3 таблетки. Одна таблетка тадалафілу коштує в середньому 100 гривень.