середа , 08.05.2024

“Дворик лева”: кращий готель для відпочинку у Трускавці

Їдемо у Трускавець для лікування, оздоровлення чи просто відпочинку. Під час планування такої поїздки відразу ж постає питання, а де ж зупинитися для проживання?

готель “Дворик лева” у Трускавці

На запит Трускавець готель пропозицій для туристів надзвичайно багато. Для тих, хто хоче комфорту, затишку та усіх зручностей за доступну ціну варто звернути увагу на готель “Дворик лева”.

5 причин обрати міні-готель “Дворик лева”

“Дворик лева” – це невеликий готель, який ідеально підходить для тих, хто не любить метушні та шуму великих компаній. Після лікувально-оздоровчих процедур зазвичай хочеться відпочити у затишку, якого важко знайти у великих відпочинкових комплексах. Для таких випадків якраз чудово підходить невеликий комфортний міні-готель.

Ось кілька основних причин для того, щоб серед великого потоку пропозицій обрати саме “Дворик лева”:
1. Комфорт і затишок. Усі номери оснащені зручними та сучасними меблями, а також всією необхідною побутовою технікою найкращої якості.
2. Харчування. На території готелю працюють піцерія та ресторан, де можна не тільки смачно поїсти, але й гарно провести час, наприклад, за переглядом футбольних поєдинків. Клієнтам готелю нема потреби ходити містом у пошуках, де можна поїсти. Для цього достатньо спуститися з номера. Слід також врахувати, що у вартість готельного номера включені сніданки, а комплексні обіди та вечері можна замовити додатково. При цьому вартість харчування буде приємним сюрпризом для кожного клієнта.
3. Ціни. Вартість проживання у “Дворику лева” приємно вразить своєю доступністю. Плюс також діють різноманітні сезонні акції, завдяки яким можна суттєво скоротити витрати на проживання.
4. Гарний вибір номерів. Незважаючи на те, що “Дворик лева” має статус міні-готелю, тут все ж таки є великий вибір номерів для того, щоб кожен клієнт міг підібрати для себе найкращий варіант. Наприклад, якщо сім’я подорожує з дітьми, тоді в такому випадку краще обрати комфортний 4-місний номер.
5. Локація. Готель розташований у центрі міста. Зупинившись у “Дворику лева”, немає потреби щоденно користуватися громадським транспортом чи таксі. Залізничний вокзал, центральне мінеральне джерело та інші важливі місця курортного міста знаходяться поруч з готелем.

Бронювання номеру: як зробити це дешевше?

Готель “Дворик лева” включений у всі популярні туристичні каталоги, де можна переглянути інформацію про готель та оформити бронь. Але, щоб не переплачувати посередникам, можна оформити бронювання напряму звернувшись до менеджера готелю – для цього потрібно зайти на сайт закладу та набрати вказаний у контактних даних номер телефону.