понеділок , 06.05.2024

Доставка суші: де замовити страви японської кухні

Японська кухня відома в усьому світі своїми унікальними смаками, текстурою та візуальною привабливістю.

доставка суші Каппі

Традиційні японські методи приготування значною мірою покладаються на соєвий соус, місо, водорості та даші (японський бульйон), а для популярних страв зазвичай використовуються свіжі інгредієнти, такі як риба, овочі, локшина та рис.

Доставка суші на дім чи в офіс

Найпопулярніша страва японської кухні – це звісно ж суші. Спочатку суші навіть в самій Японії були вишуканим делікатесом, доступним для вузького кола людей. Сьогодні ця страва поширена в усьому світі і в більшості країн, в тому числі й в Україні, суші доступні для широкого загалу. Та навіть більше того. Ця страва настільки популярна, що її часто замовляють на дім чи в офіс для сніданків, обідів, вечері чи просто святкових прийомів. Сьогодні доставка суші доступна навіть у невеликих містах.

Доставка суші та ролів у Дніпрі від “Каппі”

Серед величезної кількості закладів громадського харчування, які пропонують у своєму меню страви японської кухні, слід звернути особливу увагу на сервіс доставки їжі “Каппі”.
Доставка суші та ролів у Дніпрі від “Каппі” – це завжди смачно, швидко та вигідно.

Ось основні переваги компанії “Каппі”:
1. Неймовірно смачно. Страви готуються завжди тільки зі свіжих продуктів із суворим дотриманням вимог до якості риби. Страви готують справжні професіонали своєї справи.
2. Демократичні ціни. Страви із пропонованого меню вражають доступними цінами, плюс заклад регулярно проводить різноманітні акції, в ході яких можна скористатися суттєвими знижками.
3. Швидка доставка. Оперативна доставка замовлень на обидва береги Дніпра.
4. Великий асортимент. Окрім суші та ролів також можна замовити інші популярні страви японської кухні.

Рамен, темпура та інші страви японської кухні

Японська кухня вражає своїм розмаїттям і не обмежується тільки суші та ролами. Найбільш популярними в Україні є темпура, якіторі, гьодза та супи місо і рамен.
Ось коротко детальніше про ці страви:
1. Темпура – це смажена у фритюрі страва з морепродуктів або овочів, покритих легким тістом. Темпуру можна їсти окремо або подавати з локшиною чи пропареним білим рисом.
2. Якіторі – це японські шашлики зі шматочків курки, обсмажених на вугіллі, що забезпечує інтенсивний характерний смак.
3. Пельмені гьодза. Японські пельмені гьодза мають унікальний смак, який одночасно є ароматним і пряним. Начинка всередині зазвичай складається зі свинини, капусти, імбиру, часнику та цибулі, які надають японським пельменям характерний смак. Їх можна їсти як основну страву або як закуску з додаванням соєвого соусу.
4. Суп рамен. Рамен є однією з найпопулярніших страв у всій Японії. Локшина рамен зазвичай готується на свинячому бульйоні з рибними пластівцями, а потім покривається різними начинками, такими як яйця, гриби, водорості та ріпчаста цибуля. Існує багато регіональних різновидів рамена, залежно від того, де його їдять.
5. Суп місо. Японський суп місо – популярна страва, яка складається з легкої основи даші (рибного бульйону), змішаної з місо-пастою та іноді додатковими інгредієнтами, такими як овочі, водорості, тофу та навіть молюски.

Ці перелічені страви зараз присутні у меню ресторанів японської кухні і деякі з них навіть можна замовити з доставкою на дім чи в офіс. Важливою перевагою компанії “Каппі” є якраз те, що окрім суші та ролів, вона пропонує своїм клієнтам також інші японські делікатеси. Спробуйте суші із супом місо – це справді вишукано та смачно!