понеділок , 29.04.2024

У Заболотові водій “Опеля” попався п’яним поліції і отримав 34000 грн штрафу

Снятинський районний суд призначив покарання для водія, який повторно протягом року керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

драгер, алкоголь

Як зазначається у матеріалах справи, порушення було зафіксовано 14 січня 2023 у селищі Заболотів. Ввечері, близько 17:00, на вулиці Запрутна працівники поліції зупинили водія автомобіля “Опель Омега”.

Під час спілкування та перевірки документів правоохоронці помітили у керманича явні ознаки алкогольного сп’яніння: почервоніння обличчя, запах алкоголю з рота, тремтіння пальців рук тощо.

Від проходження огляду на стан сп’яніння водій на місці зупинки транспортного засобу та у медичному закладі відмовився.

Кількома місяцями раніше цей водій уже притягувався до відповідальності на нетверезу їзду. Тому тепер на нього склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП.

У судове засідання водій “Опеля” не з’явився, повістку проігнорував, причини неявки не повідомив, тому справу розглянули без присутності особи, яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали, Снятинський районний суд постановив водія автомобіля “Опель Омега” визнати винним у вчиненні ч. 2 ст. 130 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Читайте також –
В Угринові водій “Фольксвагена” попався п’яним поліції і отримав 34000 грн штрафу