неділя , 28.04.2024

У Калуському районі 60-річний чоловік ножем важко поранив приятеля

Днями  на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставленого чоловіка з ножовим тілесним ушкодженням.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та оперативні працівники. Поліцейські швидко з’ясували всі обставини події.

Встановлено, що під час застілля відбувся конфлікт між 67-ми річним потерпілим та його 60-річним приятелем, який завітав у гості. Обоє чоловіків мешкають в селі Кропивник, що у Калуській територіальній громаді. У результаті суперечки, фігурант ударив ножем чоловіка у ділянку черевної порожнини. Опісля, покинув місце злочину. Поліцейські вилучили з оселі знаряддя, яким фігурант наніс поранення потерпілому. Речові докази відправлено на експертизу, інформують у прес-службі поліції Прикарпаття.

В ході проведення невідкладних поліцейських заходів оперативні працівники затримали фігуранта на вулиці, неподалік оселі потерпілого.

Нападника слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому уже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу- тримання під вартою.

Нагадаємо, вчора у Франківську водій маршрутного автобуса збив 64-річну жінку, яка переходила дорогу.