четвер , 09.05.2024

PokerMatch: кращий ігровий портал для любителів покеру

Гральний заклад PokerMatch присвячений покеру і про це неважко здогадатися уже судячи з назви.

ПокерМатч заснований у 2016 році і орієнтований насамперед на українських користувачів. Втім, заклад доступний у країнах Західної Європи та ряді країн пострадянського простору, які є дружніми з Україною. Відповідно чимала аудиторія сайту припадає на іноземних користувачів. Детальніше про pokermatch.biz.ua у нашому огляді.

Реєстрація та верифікація

Для гри на реальні гроші обов’язково потрібно зареєструватися на ігровій платформі. Процедура реєстрації нескладна і доступна або за номером телефону, або за адресою електронної пошти.

Після реєстрації ще потрібно пройти верифікацію (ідентифікацію особи). Верифікацію можна здійснити, пред’явивши один з таких трьох документів:
1. Паспорт громадянина
2. Водійське посвідчення
3. ID-карта.

Після завершення цих “паперових” процедур можна приступати до гри.

Бонуси

Гра для нового учасника платформи починається відразу з приємного моменту – вітальних бонусів. Їх тут аж 14 – 7 миттєвих і 7 з умовами відіграшу. Користувач сам може обрати, що йому більше підходить та чим краще скористатися.

За акційними пропозиціями для постійних учасників треба слідкувати безпосередньо на сайті, оскільки вони постійно оновлюються.

Перелік ігор

На платформі ПокерМатч представлені найпопулярніші види покеру, серед яких:
1. Холдем 6+
2. Холдем
3. Стад
4. Покер 3х4
5. Омаха хай-лоу
6. Бадугі
7. Ананас
8. Американський покер
9. 32-дро покер.

У пікові години за ігровими столами Покерматчу може перебувати від 2000 до 6000 користувачів. Рівень гри у більшості учасників не надто високий і це приваблює тих, хто вміє добре грати в покер, адже тут має хороші шанси на перемогу.

Мобільність

Покер у всіх його різновидах дуже зручно грати з мобільних пристроїв. Для цього потрібно скачати на смартфон мобільний додаток. Додаток доступний як для операційної системи Android, так і для iOS.

Грошові справи

Мінімальний розмір депозиту у PokerMatch становить 50 гривень. Такий низький поріг звичайно, що є плюсом. Мінімальна сума для виведення виграшу теж невисока – 250 гривень.

Час виводу коштів становить близько 10 хвилин.

Поповнення рахунку та виведення коштів можна здійснювати через карти Visa та Mastercard, через онлайн-банкінг Приват24 або через інші платіжні системи.

Учасники платформи мають можливість приймати участь у регулярних онлайн-турнірах з покеру, тож не прогавте свій шанс!