субота , 27.07.2024

Левітра: ефективний препарат для підвищення потенції

Сучасна медицина пропонує кілька дієвих засобів для підвищення чоловічої потенції. Один із них – це препарат Левітра, який за рівнем ефективності перевищує навіть Віагру.

Левітра – препарат на основі варденафілу

Левітра – ефективний препарат для чоловіків, які страждають еректильною дисфункцією. Клінічні випробування довели, що в порівнянні з такими препаратами, як Сіаліс або Віагра, Левітра більш ефективна в лікуванні чоловіків старше 50 років, навіть тих, хто страждає від високого рівня холестерину, артеріального тиску або діабету.

У деяких випадках було помічено, що Левітра діє набагато швидше, ніж, наприклад, Віагра. Перші ефекти можуть проявитися через 15 хвилин. Левітра діє через 15-30 хвилин після прийому, а ефект триває до 5 годин.

Активний інгредієнт варденафіл посилює приплив крові до статевого органу, полегшуючи досягнення ерекції під час сексуальної стимуляції. Клінічні випробування довели високу ефективність цього препарату серед чоловіків, які не відреагували на лікування Віагрою. Левітра доступна в трьох дозах: 5, 10 і 20 мг.

Як діє Левітра?

Левітра містить діючу речовину під назвою варденафіл. Він впливає на фосфодіестеразу-5 (ФДЕ-5), фермент, що міститься в тканинах статевого органа. PDE-5 обмежує кровотік, необхідний для досягнення ерекції. Цей препарат пригнічує дію ФДЕ-5 і ефективно посилює кровотік. Завдяки цьому можна досягти міцнішої та міцнішої ерекції та підтримувати її достатньо довго, щоб мати задовільний статевий акт.

Ціна препарату Левітра в Україні

В Інтернет-аптеці “Сіаліс-24” вартість препарату “Левітра” становить від 200 гривень і вище. Ціна залежить від дозування таблеток та їх кількості в упаковці.

Вважається, що це досить низька ціна, оскільки в середньому по Україні вартість левітри стартує від 300 гривень.

Як купити левітру онлайн

Купити препарат “Левітра” можна в Інтернет-аптеці “Сіаліс-24”. В онлайн-каталозі аптеки https://cialis-24.com/product/levitra можна придбати за доступними цінами і ряд інших препаратів для підвищення потенції.

При оформленні замовлення на 1000 гривень або при оплаті на банківську карту передбачена безкоштовна доставка. Замовлення на сайті можна оформити в режимі 24/7, тобто цілодобово у будь-який день тижня. Аптека гарантує конфіденційність своїм клієнтам – замовлення відправляються в непрозорій упаковці як документи.