вівторок , 07.05.2024

Дешево і просто: як швидко купити квитки на поїзд, автобус чи літак?

Збираєтесь у дорогу і потрібно купити квитки на поїзд, автобус чи літак? Скористайтесь сервісом https://proizd.ua/. Про те як він працює і в чому його перевага, читайте у нашому огляді.

купити квитки

Купити квиток на поїзд

Сервіс proizd.ua є офіційний агентом “Укрзалізниці”, тому тут купувати квитки вигідно і безпечно. Ось коротенька покрокова інструкція як придбати квиток чи кілька квитків на поїзд:
1. Заходимо на головну сторінку сайту proizd.ua
2. Зверху біля логотипу сайту обираємо панель Потяги і натискаємо на неї.
3. Нижче з’являються два віконечка, де вказуємо свій маршрут – місце звідки їдемо і місце куди їдемо. А також вказуємо дату поїздки і натискаємо на панель “Пошук”.
4. Система видає нам перелік усіх рейсів, на які є в наявності квитки. По кожному рейсу вказано час відправки, час прибуття і вказані типи доступних квитків (люкс, купе, плацкарт тощо) та їх ціна.
5. Далі обираєте рейс, який вам найбільше підходить, тип квитка, місце та переходимо до оплати. При цьому не забуваємо вказати повний квиток, дитячий чи студентський. Від цього залежить його вартість.
6. Оплата здійснюється онлайн через банківські картки Visa чи MasterCard.
7. Після проведення оплати замовник отримує придбаний квиток чи квитки.

Слід зауважити, що придбані квитки можна отримати у двох видах: в електронному або друкованому (надається можливості роздрукувати на принтері). Замовник обирає собі той вид, який йому зручніший.

Купити квиток на автобус або літак

На сервісі proizd.ua також можна придбати квитки на автобусні рейси по Україні та навіть за кордоном та на міжнародні авіарейси по всьому світу. Процедура купівлі квитка на автобус чи літак повністю аналогічна до тої, що і на поїзд.

Повернення квитків

В житті трапляється по-різному, буває так що плани міняються і поїздка скасовується. Відповідно виникає потреба повернути придбаний квиток. Якщо ви придбали квиток через сервіс proizd.ua, ніяких труднощів у вас при цьому не буде – потрібно лише авторизуватися, зайти в особистий кабінет та здійснити опцію “повернення квитка”. Затрачені кошти вам надійдуть на ту саму картку, з якої здійснювався платіж.

Переваги сервісу proizd.ua

Основні переваги сервісу proizd.ua – це зручність пошуку, швидкість, доступність та універсальність.
Сайт сервісу легкий у завантаженні і швидко та коректно видає результати.
Якщо, наприклад, ви не знайшли квитка на потяг, можете відразу ж тут же на сайті пошукати квитки на автобусні маршрути за вказаними вами параметрами.
Або ж можете швиденько переглянути наявні квитки на поїзди та автобуси і тоді вже вирішувати яким транспортом вам краще скористатися.
Щодо автобусних маршрутів є ще такий нюанс – під час пошуку в Інтернеті вам може видати застарілий графік і тоді відповідно це збиває з пантелику та додає зайвих клопотів.
Сервіс proizd.ua видає у пошуку тільки реально діючі маршрути із переліком доступних на них квитків. Тому подібних непорозумінь тут не буде.

Гарних і приємних Вам подорожей!