неділя , 05.05.2024

Автомобільні килимки: WeatherTech та інші популярні бренди

Завдяки автомобільним аксесуарам кожен кожен водій має можливість надати своєму транспортному засобу унікальних рис, які відображають його особистий стиль.

Аксесуари для авто виконують дві основних функції. Перша – це розширення стандартної  комплектації машини, і друга – покращення комфорту під час їзди.

В Інтернет-магазині Primeauto можна придбати товари як для інтер’єру, так і для екстер’єру авто.

Автомобільні килимки – сучасні тренди

Якщо говорити про інтер’єр автомобілів, то тут головними аксесуарами є килимки для салону. Вони важливі з точки зору як гігієни, так і естетики салону. Зараз на ринку є широкий вибір килимків для салону. Втім, звернемо Вашу увагу на кілька брендів, які є популярними у 2023 році:

1. Автомобільні килимки WeatherTech

У пошуках найдосконалішої концепції захисту підлоги талановиті американські дизайнери та інженери невтомно працювали над розробкою найдосконалішого рішення, доступного сьогодні на ринку!

Автокилимки WeatherTech повністю покривають килимове покриття салону, забезпечуючи його абсолютний захист. Цифрове лазерне вимірювання внутрішніх поверхонь забезпечує ідеальне прилягання!

Удосконалена поверхня створює канали, які передають рідину та бруд у нижній резервуар з наступними каналами, допомагаючи мінімізувати рух рідини під час їзди! Після того, як рідина потрапить у резервуар і подалі від взуття та одягу, її можна буде легко видалити з WeatherTech через дверний поріг. Ні безладу, ні клопоту!Килимки WeatherTech виготовлені з удосконаленої суміші термопластичного еластомеру, подібного до гуми. Це схвалений матеріал практично без запаху, який не містить латексу, шкідливого ПВХ, кадмію чи свинцю та на 100% підлягає переробці! Всепогодні килимки залишаються гнучкими навіть у найморозніші температури та покриті захисним антипригарним покриттям, що дозволяє швидко та легко чистити їх.

Переваги килимів WeatherTech:
1. Ідеально підходить до підлоги автомобіля
2. Високоякісний матеріал
3. Унікальна структура
4. Делікатний захисний край
5. Фіксатори килима

2. Автомобільні килимки PETEX

Німецька компанія PETEX є виробником гумових килимків найвищого класу. Чорні килимки оригінально підбираються під конкретну модель автомобіля. Низький естетичний край висотою приблизно 1 см захистить оригінальну оббивку від води, снігу та бруду. Якісна гумова суміш повністю усуває неприємний запах гуми. Крім того, вони мають монтажні гнізда для оригінальних монтажних шпильок в автомобілі.

3. Автомобільні килимки DOMA PREMIUM

Автомобільні килимки GUMARNY ZUBRI / DOMA виготовлені з високоякісної гуми графітового (темно-сірого) або чорного кольору. Вони мають естетичну та функціональну низьку захисну кромку, яка ефективно захищає оббивку автомобіля. Використання високоякісної гумової суміші без запаху і сучасний дизайн гарантують, що килимки міцні (стійкі до стирання) і ідеально сидять в автомобілі. Виробник GUMARNY ZUBRI (Чехія) є синонімом багаторічних традицій, якості та естетики на найвищому рівні.

Де придбати автомобільні аксесуари

Автомобільні килимки та інші аксесуари можна придбати в Інтернет-магазині Prime Auto. Переваги магазину – великий асортимент товару, висока якість та розумна ціна. Доставка товару здійснюється поштовими сервісами по всій Україні.