понеділок , 29.04.2024

Зручні жіночі трусики: яку модель обрати?

Трусики – основа нижньої білизни, як жіночої, так і чоловічої. Це особливий предмет одягу, його не видно, але варто звернути значну увагу на те, що ви купуєте.

У випадку з жіночими трусами асортимент, представлений виробниками, дійсно широкий. Індивідуальні варіанти підійдуть певним типам жіночої фігури. Які бувають жіночі трусики і на що варто звернути увагу перед покупкою?

Жіночі трусики – які є альтернативи?

Великою популярністю серед жінок користуються класичні жіночі трусики, найчастіше з бавовни. Ця модель ідеальна і дуже функціональна. Такий вид білизни має трохи завищену талію і не має надмірних вирізів. Вони є «золотою серединою» жіночої білизни, тому підходять більшості жінок. Це ідеальне рішення для повсякденного використання, адже крій трусиків забезпечує максимальний комфорт використання.

Хіпстери – це особлива форма трусів. Це трусики з трохи ширшими боками, ніж класичні трусики, що для багатьох жінок робить їх більш зручними в носінні.

Ще один вид жіночої білизни – це стрінги, але це той вид трусиків, який просто необхідно полюбити. Не кожен почуватиметься в них комфортно, адже вони мають досить специфічний крій – з дуже вузькими боками та заниженою талією.

Крім того, стрінги не мають матеріалу, що прикриває сідниці, що є зручним рішенням не для кожної жінки. Трапляється, що стрінги можуть подразнювати жіночі інтимні місця, тому їх не варто носити кожен день.

Альтернативою класичним трусикам і спокусливим стрінгам є шорти. Це ще одна пропозиція, яка нагадує короткі шорти. Це нижня білизна, найчастіше з бавовни, досить приталеної форми. Їх цінують жінки, які почуваються в стрінгах не зовсім комфортно. Шорти прилягають до тіла, допомагаючи формувати сідниці.

Деякі жінки цінують білизну із завищеною талією. Цей вид білизни повинен зацікавити жінок, у яких фігура нагадує букву І. Це характерний вид, коли ширина стегон і плечей однакова. Трусики із завищеною талією дозволяють підкреслити талію.

Крій і модель трусиків підходять по фігурі

Не всі знають, але певні види жіночої білизни присвячені певним типам жіночих форм. Трусики досить універсальний вид, який підходить більшості жінок. Жіночі труси – відмінне рішення для жінок з фігурою типу «груша». Для нього характерні трохи ширші стегна і плаский живіт. Такий тип жіночих трусиків – ідеальне рішення для вільного одягу.

Хіпстерські труси також ідеально підходять для такої комплекції. Завдяки своєму крою, стрінги є рішенням для жінок з підтягнутими, стрункими сідницями та вузькими стегнами. Це чудове рішення, ідеальне для особливих випадків.

Трусики такого типу – чудове рішення під обтягуючий одяг, наприклад, вечірні сукні або дуже вузькі легінси, в тому числі брюки з тонкого трикотажу, які підкреслюють сідниці, підкреслюючи їх. Шорти – це жіночі трусики, які є альтернативою класичним стрінгам.

Шорти, як і стрінги, відмінно підходять під обтягуючий одяг. Хоча це зовсім інший вид трусиків. Вони облягають і дуже зручні, але, як і стрінги, шорти не видно на сідницях. Вони можуть бути ідеальними для особливих випадків для жінок, які не люблять стрінги.

Шорти неодмінно оцінять жінки, які хочуть підкреслити пружність своїх сідниць і сформувати їх. Таке рішення ідеально підходить жінкам з вузькими стегнами і прямою талією.