понеділок , 29.04.2024

Рейтинг планшетів для графічного дизайну

Завдяки компактності та функціональним можливостям планшетні комп’ютери здобули популярність у середовищі художників і графічних дизайнерів.

З огляду на це топові виробники індустрії почали випускати моделі, орієнтовані на дану категорію користувачів.

ТОП компактних ПК для створення і обробки зображень

Сьогодні на ринку представлені десятки «дизайнерських» планшетів. Ми підготували добірку найкращих варіантів для тих, хто постійно працює з комп’ютерною графікою і має намір купити якісний планшет у Львові.

  1. Huion Kamvas PRO 16

Найкращий вибір для художників. У комплект поставки входять:

  1. блок зарядки;
  2. перо зі зручною підставкою (плюс набір із 10 наконечників);
  3. рукавичка;
  4. серветка для очищення панелі.

Яскравий дисплей з антивідблискуванням дає змогу комфортно працювати на вулиці в сонячні дні. Чутлива сенсорна зона забезпечує високу точність малювання. На корпусі є роз’єм USB-C для підключення зовнішніх пристроїв.

2. XP-PEN Star G640

Головними перевагами цього планшету з погляду дизайнерів є велика область для малювання і функціональний стилус. Сенсорний екран із роздільною здатністю 5080 lpi відрізняється високою чутливістю до дотиків (більше 8 тисяч рівнів тиску) та точністю передавання відтінків. Модель сумісна з популярним софтом для оброблення зображень і малювання, доступні зручні інструменти редагування контурів та змішування кольорів. Девайс також підходить для офісної роботи й мультимедіа розваг.

3. Parblo Mast 13

Тонкий алюмінієвий корпус відрізняється міцністю та елегантним візуальним виконанням. Контрастний екран зі стійким до подряпин покриттям не відблискує, завдяки чому з ним комфортно працювати протягом тривалого часу. Важливим плюсом є можливість змінювати функціональне призначення «гарячих» клавіш. Перо, що постачається в комплекті, має ергономічну конструкцію. Кольори на екрані не спотворюються, інтерфейс операційної системи зручний та інтуїтивно зрозумілий. Суттєвим недоліком є відсутність підтримання протоколів бездротового підключення.

4. Wacom Intuos Pro M

Завдяки дивовижній чутливості сенсорної панелі цього планшетного ПК створюється відчуття малювання на паперовому аркуші. Завдяки тонкому (8 мм) і легкому корпусу пристрій зручно тримати однією рукою. Міцна металева тильна панель має гумові ніжки для стійкого положення. Значущим плюсом є широкоформатний барвистий дисплей та підтримання бездротового з’єднання. На передній панелі, виготовленій із пластику, є вісім функціональних кнопок, призначення яких користувачі можуть регулювати. Планшети для дизайнерів та художників від топових брендів можна вигідно придбати в магазин allo.ua у Львові.

5. Huion H1060P

Велика зона для малювання (10 x 6.25 дюймів) відкриває додаткові можливості для художників. Текстура поверхні забезпечує високий рівень контролю над рухами в процесі роботи. Стилус, який не потрібно заряджати, за функціональністю та зручністю не поступається славнозвісному Apple Pencil. Планшет сумісний із більшістю ОС, що дає змогу використовувати його в поєднанні з іншими пристроями.