п’ятниця , 03.05.2024

Поблизу Тисмениці зіткнулися три автомобілі. П’ятеро людей травмовано

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у неділю, 15 жовтня, у селі Клубівці Тисменицької територіальної громади.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Ввечері, близько 18.30, 61-річний водій “Ауді”, мешканець Тернопільської області, не дотримався дистанції між транспортними засобами та допустив зіткнення з автомобілем «Рено Меган», яким керував 28-річний мешканець Городенківської громади. Останній рухався в попутному напрямку. У результаті удару автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся іще з автомобілем «Вольво ХС-90», під керуванням 42-річного мешканця Івано-Франківська.

Внаслідок ДТП травми отримали водій та пасажири автомобіля “Ауді 80”, а саме жінка 1963 р.н., та двоє неповнолітніх дітей 2012, 2014, р.н.. Також травмована пасажирка “Вольво”, 1954 р.н., мешканка Івано-Франківська. Усіх доставлено до лікувальних закладів.

Керманичів перевірено на стан алкогольного сп’яніння. Водій «Ауді» нетверезий, результат – 0,41 проміле.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
В Івано-Франківську 18 жовтня розпочнеться опалювальний сезон