вівторок , 30.04.2024

Кухні на замовлення: переваги та де замовляти

Кожна хазяйка знає, наскільки важливо правильно облаштувати свій робочий кухонний простір. Це можливо зробили лише замовляючи фурнітуру під індивідуальні заміри та побажання.

Сьогодні ми розповімо про те, на що зважати та де брати класичні кухні на замовлення.

На що зважати при виборі кухні

Сьогодні немає проблеми в тому, аби купити кухню. Наразі є чимало магазинів, які вже пропонують готовий фурнітур. Єдиний недолік в тому, що готові варіанти не завжди підгодитимуть під конкретні заміри кімнати тощо. Тому найкращим варіантом є кухня на замовлення.

Розробляючи проєкт особисто, слід зважати на кілька факторів. Зокрема, експерти радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Простір кухонної кімнати. Першочергово слід відштовхуватися від того простору, який у вас є. Якщо кімната маленька – необхідно вмістити всі важливі компоненти лаконічно та зручно. Якщо ж простору багато, то немає сенсу економити на ньому.
  2. Правило розміщення. Йдеться про розтушування плити, духової шафи та умивальника. Раковина не повинна знаходитися в безпосередній близькості з вогнем та електрикою, щоб уникнути трагічних випадків, замикань тощо. Найкраще – розмістити раковину як мінімум через один блок від вказаної техніки. Ще одним важливим нюансом є «поєднання» плити та холодильника. Вони теж повинні знаходитися на відстані одного блоку один від одного.
  3. Місце для вбудовування. Йдеться про вбудовану техніку – холодильник, витяжку, духову шафу, мікрохвильову, посудомийку тощо. Така технологія потребує спеціальної попередньої підготовки та більшого місця.
  4. Робочий простір. Загалом, слід завчасно продумати, де будуть шухляди, а де – полиці. Необхідно визначитися і з висотою підвідних елементів та їхньої наявності чи відсутності загалом.
  5. Розетки! Дуже важливий елемент, який потребує попереднього облаштування проводки й подальшого виведення вузлів в стінах та отворів у меблях.

Не слід забувати і про дизайн, матеріали та ціну. Тут вже все залежить від ваших вподобань та можливостей гаманця.

Де замовляти кухні

Наразі є чимало компаній, що займаються розробкою кухонь. Однією з таких є фірма STIM. Серед її переваг слід виділити:

  1. Багаторічний досвід роботи.
  2. Різноманіття матеріалів та дизайнів.
  3. Швидке виконання замовлень.
  4. Безкоштовний монтаж.
  5. Приємні ціни.
  6. Гарантія якості на кожен товар.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, щоб купити кухню. Особливо, якщо звернутися за допомогою до компанії STIM. Тут вам запропонують найкращі варіанти, індивідуальні розробки, приємні ціни й не тільки!