понеділок , 29.04.2024

Як вибрати онлайн-букмекера: 5 простих кроків

Оскільки популярність онлайн-букмекерів зростає щодня, а на горизонті маячать великі спортивні події, то як тут не зіграти самому?

Проте тут не слід обирати першого-кращого, адже є великий ризик натрапити на шахраїв. Щоб уникнути їх, ви можете від початку обирати парі мач на mindthegap.com.ua.

Якщо ж хочете знайти когось іншого, дослухайтеся наступних порад. А сам, на що слід зважати при виборі онлайн-букмекера.

Хороша репутація та надійність

Деякі букмекери не такі платоспроможні, як їм хотілося б, а тому затримують виплати і намагаються уникати своїх зобов’язань. Тому важливо користуватися послугами надійних букмекерів, які ведуть правильну гру.

Щоб знайти такого букмекера, вивчіть відгуки в Інтернеті. Витратьте час на їхнє прочитання, а не покладайтеся на зірковий рейтинг. Пам’ятайте, що будь-який надто хороший чи надто поганий відгук – це, швидше за все, фальшивка.

Окрім відгуків, перевірте, як регулюється діяльність сайту. Тобто, шукайте ліцензію. Не дивуйтеся, якщо побачите, що юрисдикцією є Мальта, адже лише недавно в Україні створили відповідний орган КРАЇЛ.

Коефіцієнти

Пошук оптимального значення коефіцієнта – ще один важливий аспект успішної ставки на спорт. Коефіцієнти у різних букмекерів відрізняються, як і розмір прибутку. Перш ніж розпочати гру, визначте, яка букмекерська контора пропонує найкращі коефіцієнти. Це дозволить уникнути розчарувань та отримати максимальну вигоду.

Лінії та ринки ставок

Найкращі букмекери пропонують хороший вибір ліній та ринків ставок. Це особливо важливо, якщо ви хочете робити високі ставки. Щоб визначити, яку суму можна поставити на одну ставку, зверніть увагу на Max Wager, де вказано максимальну суму.

Різні букмекерські контори спеціалізуються на різних іграх. Від запропонованих дисциплін залежить і діапазон ставок.

Варіанти виплат

Ще один фактор, який змінюється від букмекера до букмекера. Одні стягують невеликі комісії за транзакції, інші встановлюють ліміти на введення та виведення коштів, треті використовують Visa, але не Mastercard тощо.

Інший фактор, на який слід звернути увагу, – це валюти, що приймаються. Це можуть бути не лише гривні, але й долари, євро, крипто тощо.

Обслуговування клієнтів

Обслуговування клієнтів має бути добрим. Букмекерські контори, які не приділяють належної уваги цій сфері діяльності, слід оминати. Тому звертайте увагу на години роботи служби підтримки та її безкоштовність.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, аби знайти букмекера. Звісно ж, найкраще одразу звертатися до перевіреного Парі Матч, де ви отримаєте вигідні ставки, великі виграші та швидкі виплати.