субота , 27.04.2024

Як обрати та де купити комп’ютерний стілець

Вже кілька років виробники техніки та побутових речей виготовляють продукцію, максимально доступну та комфортну для покупців.

І це не дивно, адже деякими речами люди користуються ледь не цілодобово. Особливо, коли це – комп’ютерний стілець.

Зважаючи на те, скільки зараз часу за комп’ютером проводить середньостатистична людина, а тим паче – працівник, пов’язаний з ІТ та іншими сферами, від правильного стільця залежить не лише зручність проведеного часу, але й навантаження та спину тощо. Тому сьогодні ми розповімо, як правильно обрати комп’ютерний стілець та де його купити.

Як обрати комп’ютерне крісло

Обрати комп’ютерний стілець не так просто, як може здатися на перший погляд. Це не просто крісло, це – ціла система, яка повинна підлаштуватися під ваш організм, а також розташування столу та самого комп’ютера. Саме тому, до вибору цього елементу слід віднести максимально скрупульозно.

Так, експерти радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Жорсткість сидіння. Найоптимальнішим варіантом буде середня жорсткість, яка дозволяє знизити тиск маси тіла на хребет.
  2. Висота. Висота сидіння крісла повинна знаходитися на висоті гомілки людини, яка на ньому сидітиме. Проте більшість крісел мають механізми регулювання!
  3. Форма. Найкращими є комп’ютерні стільці, які повторюють анатомічні форми тіла – мають характерні вигини на спині та своєрідну підставку під коліна.
  4. Глибина сидіння. Вона повинна становити 2/3 довжини стегна. Важливо, щоб цей показник був не більшим, інакше людині буде некомфортно сідати і вставати з крісла. Ба більше, тоді збільшується навантаження на хребет та венозну систему.

Важливо: крісло повинне бути зручним. Тому його необхідно підлаштувати індивідуально під кожну людину.

Де купити комп’ютерний стілець

Сьогодні немає проблеми в тому, аби купити комп’ютерне крісло. Проте найкраще це робити в перевірених дилерів, серед яких – інтернет-магазин Новий стиль.

Серед переваг маркету слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Приємні ціни.
  3. Постійне оновлення товарів.
  4. Гарантія якості на кожну одиницю продукції.
  5. Зручні способи оплати.
  6. Доставка до п’яти діб.
  7. Можливість обміну чи повернення.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, аби обрати комп’ютерний стілець. Купити ж його можна в інтернет-магазині Новий стиль. Тут на вас чекають приємні ціни, великий асортимент товарів і не тільки!