понеділок , 29.04.2024

У Коломиї вилучили фальсифікованої горілки на 400 тисяч гривень

Супервайзер одного з торгових підприємств реалізовував на території міста Коломия фальсифіковану горілчану продукцію з підробленими марками акцизного податку.

Про це сьогодні, 3 серпня, повідомили у прес-службі Івано-Франківської обласної прокуратури.

“Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами незаконного придбання з метою збуту, зберігання та збуту незаконно виготовлених  алкогольних напоїв з використанням підроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, супервайзер одного з торгових підприємств реалізовував на території міста Коломия фальсифіковану горілчану продукцію з підробленими марками акцизного податку.

У ході проведеного обшуку на складі підприємства виявлено та вилучено 7 840 пляшок фальсифікованого алкоголю. Загальна вартість вилученого товару –  близько 400 тис. грн.

Наразі призначено експертизи вилученого алкоголю та марок акцизного податку, встановлюється їх походження та місця збуту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП в Івано-Франківській області, оперативний супровід –  УСР в Івано-Франківській області ДСР НП України.

Читайте також:
Понад два проміле: у Надвірній водій “Форда” за п’яну їзду отримав 17000 грн штрафу