неділя , 28.04.2024

Свіжа кров українського шоу-бізнесу VERLOKA x NICHKA презентують новий трек “Остання ніч”

Українські молоді виконавці VERLOKA та NICHKA випустили спільний трек  “Остання ніч”, в якому усім нам знайома тема кохання, місцями так влучно переплітається з обставинами та часом в якому ми зараз живемо.

Тепла та атмосферна музика і чуттєві тексти про почуття двох закоханих людей переплітаються з питаннями: чи буде майбутнє взагалі, чи настане завтра, а трепетні  спогади змішуються з холодом та печаллю.

Виконавці запевняють, що пісня обовʼязково знайде своїх слухачів й відгукнеться і молодшому і старшому поколінням:

Ми з Микитою (VERLOKA) провели опитування серед власної фокус-групи, в яку входили наші батьки та друзі, і беззаперечно визначили, що пісня нікого не залишила байдужим і кожному нагадала про свою юність та «ті самі» літні ночі, а дехто (не будемо показувати на наших мамусь пальцями) навіть пустив сльозинку” – поділилися NICHKA та VERLOKA.

Разом із треком, виконавці запремʼєрили не менш атмосферний кліп на YouTube, переглянувши який, кожен слухач обовʼязково відчує атмосферу тієї самої останньої літньої ночі. Відчує тріск вогнища, шепіт хвиль, тепле повітря та нотки кохання і ностальгії, які пронизують пісню наскрізь.

Дивитись кліп за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=zOD53QF1jM8 

Читайте також:
Загадковий виконавець, чиї пісні регулярно співає Олександр Усик, та новий трек якого посів ТОП-1 серед українських пісень в Apple music