понеділок , 29.04.2024

Поблизу Снятина зіткнулися три автомобілі (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у вівторок, 8 серпня, у Снятинській територіальній громаді.

На автодорозі Н-10, сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига, водій автомобіля “Opel Vivaro”, який виїжджав з другорядної дороги, не надав перевагу в русі автомобілю “Peugeot 3008”, який рухався головною дорогою. У результаті – відбулося зіткнення транспортних засобів. Автомобіль “Peugeot 3008” відкинуло на бік, відтак відбулося ще одне зіткнення з автомобілем “Toyota Camry”, яким керував 61 – річний мешканець Заболотова.

У результаті аварії транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень, а водії “Toyota Camry” та “Peugeot 3008” отримали тілесні ушкодження. Їх доставлено до лікувальних закладів, інформують у прес-службі поліції Прикарпаття.

Двох водіїв перевірили на стан сп’яніння на місці. Вони були тверезі. У керманича “Peugeot 3008” взяли аналізи для проведення дослідження у медичному закладі.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
У Богородчанах водій “Сеату” збив велосипедиста