четвер , 09.05.2024

Лазерне видалення волосся в Івано-Франківську

Гладка, рівна шкіра, позбавлена недоліків – безумовна цінність, яка не залежить від вимог часу та віянь моди. Чого не скажеш про способи, які дозволяють досягти такого ефекту.

Ми хочемо розповісти про, мабуть, найсучаснішу та найефективнішу методику видалення волосся – лазерну епіляцію.

Суть лазерної епіляції полягає у видаленні пігменту меланіну, який міститься у волосяній цибулині: він притягує та накопичує світлову енергію лазера, яка перетворюється на теплову енергію, і фолікул нагрівається та руйнується. Усе, на цьому місці волосся більше не зростатиме. У сучасних лазерних системах використовують принцип селективного фототермолізу. У них підібрано таку довжину світлової хвилі, щоби лазер торкався лише волосяних фолікулів і не пошкоджував навколишні тканини (шкіру, кровоносні судини, лімфовузли). Тривалість ефекту від лазерної епіляції досягатиме двох або трьох років, у залежності від типу лазера.

У косметології використовуються різні види лазерів: рубіновий, олександритовий, діодний, неодимовий, сапфіровий і т. д. Рубіновий лазер, родоначальник усіх лазерів, працює на довжині хвилі 694 нм. Зараз у косметології він практично не використовується. Довжина світлової хвилі діодного лазера – 800-940 нм. Він може впливати навіть на глибоко розташовані фолікули, працювати з дуже світлим волоссям та засмаглою шкірою. У FineLine використовується сучасний  діодний лазер, який видаляє волосся без ризику щодо опіків. При цьому, це ніяким чином не впливає на його ефективність.

Лазер знищує лише волосяні фолікули в активній фазі, а це – приблизно 20-30 % від загальної кількості. Тому потрібно дочекатися, коли прокинеться наступна порція цибулин, і повторити процедуру – приблизно через 1,5-2 місяці. Для досягнення остаточного результату потрібно 6-10 сеансів – залежно від зони, гормонального фону, товщини та кольору волосся, глибини розташування фолікулів. Головне, що суттєвий результат ви помітите вже після першої процедури. Волоски стануть тоншими та рідкішими, почнуть рости набагато повільніше. А після курсу вони зникнуть зовсім. Ваша шкіра завжди буде гладкою, рівною та красивою!

Як і всі інші процедури лазерна епіляція має ряд протипоказань, серед яких можна виділити: вагітність, герпес, наявність родимок на місці епіляції, інфекційні захворювання, цукровий діабет, онкологічні захворювання, пошкодження шкіри в місці епіляції. Це основні протипоказання, але краще перед процедурою звернутися до косметолога для консультації.