понеділок , 06.05.2024

Жіночі панчохи: як обрати та де купити

Сьогодні жіночі панчохи (не плутайте їх з колготками) вже не такі популярні, як колись. Їх більше асоціюють з якимось атрибутом сексуальності й табуйованості, що досить несправедливо.

Попри це, асортимент панчішок дивує. Вони є різних форм, розмірів, з різних матеріалів тощо. А це свідчить про повернення їхньої популярності. У цьому матеріалі ми розповімо про те, де купити панчохи жіночі та як їх обрати.

Жіночі панчохи: вибір та різноманіття

Як уже зазначалося, цей атрибут жіночого спіднього одягу в сучасному світі дещо недооцінений. І це не дивно, адже наразі в моді спортивний стиль та тотал-оверсайз, тоді як жіночність, вишуканість та елегантність канули в Лету. Попри це, асортимент панчішок вражає, а тому тим панянкам, котрі хочуть купити їх вперше, слід бути обізнаними.

Панчішки, власне, як і звичні нам всім колготки, мають свої характеристики та особливості використання. Так, при виборі цього атрибуту слід звертати увагу на такі фактори:

  1. Розмір. Як і колготки, панчішки обираються за співвідношенням росту й ваги дівчини/жінки, яка їх носитиме. За цим критерієм є п’ять розмірів з великим діапазоном. Якщо ваше співвідношення «всередині» розміру – тут проблем немає, проте, якщо на межі двох розмірів, завжди обирайте до меншого, аби панчішки не сповзали та не скочувалися.
  2. Матеріал. Класичні панчохи виготовлені з капрону, як і колготи. Проте асортимент настільки великий, що ви знайдете панчішки з шовку, шерсті, гіпюру тощо.
  3. Сезонність. Так-так, навіть панчішки бувають на літо чи зиму. На це впливає їхній матеріал (як-от шерстяні на зиму) чи щільність (20-den капрону підійдуть винятково для літа, тоді як 80-, 100-, 200- den – для зими).
  4. Щільність резинки чи силікону. Йдеться про бандалетки, які тримають панчохи на ногах. Вони можуть бути з силіконовими полосами, які буквально прилипають до ніг, чи на резинках. Також є панчішки, які кріпляться винятково до поясу, а тому без нього просто-на-просто сповзатимуть з ніг.
  5. Оздоблення. Тут може бути все, що завгодно – від гіпюру та мережива до стразів й декоративних узорів.

Де купити

Найкращим варіантом для покупки жіночих панчішок є інтернет-магазин Kleo. Тут представлений великий асортимент товарів за приємними цінами. Ба більше, для постійних клієнток (зареєстрованих на сайті магазину) діє велика програма лояльності.

Як бачимо, сьогодні жіночі панчохи дещо повертаються в моду. Знайти їхній великий асортимент можна в інтернет-магазині Kleo.