понеділок , 06.05.2024

Засоби для прибирання: як обрати та де купити

Сьогодні ринок побутової хімії має настільки багато пропозицій, що інколи навіть важко обрати з-поміж усього. Зокрема, це стосується засобів для прибирання, яких є кілька сотень видів.

У цьому матеріалі ми розповімо про те, які є засоби для прибирання, як їх обрати та де купити.

Засоби для прибирання: класифікація та вибір

Як уже зазначалося, наразі є чимало засобів для прибирання – побутової хімії – які здатні очистити будь-яку поверхню від будь-яких плям. Проте, аби це спрацювало, а не пошкодило меблі тощо, такі засоби слід правильно обирати.

Загалом, вся побутова хімія ділиться на три великі категорії:

  1. Професійна. Використовується лише в промислових масштабах із застосуванням відповідних елементів для захисту шкіри, слизових, дихальних шляхів тощо. Відсутня у вільному продажі.
  2. Напівпрофесійна. Використовується, переважно, клінінговими компаніями. Як і в попередньому випадку, потребує використання додаткових елементів для захисту шкіри, слизових, дихальних шляхів тощо. Продається лише в деяких профільних магазинах.
  3. Побутова («звичайна»). Призначена для постійного вжитку вдома. Додаткові елементи для захисту бажані, проте не критично обов’язкові. Продається у будь-якому продовольчому та непродовольчому магазині.

Окрім цього, на вибір засобів для прибирання впливають наступні критерії:

  1. За призначенням – очищення, відбілювання, полірування, лакування тощо.
  2. За відповідністю до матеріалу – для дерева, скла, плитки, мармуру, комбінованого типу тощо.
  3. За діючою речовиною – хлориди, оксиди тощо.
  4. За рівнем концентрації – сильні концентрати, напівконцентрати, вже розбавлені емульсії тощо.
  5. За швидкістю дії – миттєвої дії, повільної тощо.

Важливо: неправильно підібраний засіб для прибирання може пошкодити поверхню, а також завдати шкоди здоров’ю, викликати опіки, алергію тощо.

Де купити

Як уже зазначалося, сьогодні купити побутову хімію можна практично на кожному кроці. Проте найкращим варіантом буде інтернет-магазин https://www.honest-products.com.ua/.

Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Приємні ціни.
  3. Гарантія якості.
  4. Зручні способи оплати.
  5. Швидка доставка.
  6. Велика програма лояльності.

Як бачимо, сьогодні немає проблеми в тому, щоб купити засоби для прибирання. Особливо, якщо на допомогу приходить інтернет-магазин Honest Products. Тут ви знайдете великий асортимент якісних товарів за приємними цінами.